about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

نتیجه اجلاس هوش مصنوعی در پاریس

نشست اخیر هوش مصنوعی در پاریس نقطه عطفی در حکمرانی جهانی هوش مصنوعی بود.

 به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، نشست اخیر هوش مصنوعی (AI Action Summit) در پاریس نقطه عطفی در حکمرانی جهانی هوش مصنوعی بود و تمرکز را از خطرات بلندمدت به نگرانی‌های فوری مانند نوآوری، تأثیر اقتصادی و رفاه عمومی تغییر داد.

 برخلاف اجلاس‌های قبلی هوش مصنوعی در بلچلی و سئول که مقررات ایمنی را در اولویت قرار دادند، پاریس رویکرد عمل‌گرایانه‌تری را پذیرفت و بر رقابت، حاکمیت ملی و نقش هوش مصنوعی در جامعه تأکید داشت. بیانیه پاریس منعکس‌کننده این تغییر است و نگرانی‌های ایمنی هوش مصنوعی را به نفع تقویت مدل‌های منبع‌باز، ایجاد شغل و حمایت از مصرف‌کننده کم‌اهمیت جلوه می‌دهد. موضوع اصلی این اجلاس نیاز به متعادل‌کردن تسلط شرکت‌های بزرگ فناوری در شکل‌دادن به سیاست هوش مصنوعی بود.

 ونس، معاون رئیس‌جمهور ایالات متحده از مقررات ایمنی سخت‌گیرانه انتقاد و بیان کرد که این قوانین اغلب در خدمت منافع شرکت‌های بزرگ هوش مصنوعی هستند تا عموم مردم.

 بیانیه پاریس همچنین حاکمیت هوش مصنوعی را تقویت کرد و از کشورها خواست به‌جای پایبندی به یک مدل نظارتی جهانی، راهبُردهای هوش مصنوعی را همسو با چارچوب‌های خودشان توسعه دهند.

 علاوه بر این، فرانسه از این اجلاس برای برجسته‌کردن پیشرفت‌های خود در هوش مصنوعی، عمدتاً از طریق مدل منبع‌باز میسترال (Mistral model) استفاده کرد.

 علی‌رغم این دستاوردها، ایالات متحده و بریتانیا بیانیه هوش مصنوعی پاریس را امضا نکردند. ایالات متحده همچنان نسبت به مقررات چندجانبه هوش مصنوعی که می‌تواند رهبری آن‌ها را به چالش بکشد، محتاط است، درحالی‌که بریتانیا که سرمایه‌گذاری زیادی در ابتکارات ایمنی هوش مصنوعی انجام داده است، تغییر تمرکز اجلاس را در تضاد با اهداف راهبُردی خود دید. تصمیم ریشی سوناک، نخست‌وزیر بریتانیا برای نادیده‌گرفتن این رویداد، نشان‌دهنده ناراحتی این کشور ازاین‌جهت جدید است.

 

منبع:

تازه ترین ها
ایجاد
1404/09/30 - 15:40- آمریکا

ایجاد حفاظت‌های قوی‌تر در برابر حملات سایبری توسط قانون جدید نوادا

فرماندار نوادا، جو لومباردو، لایحه «Assembly Bill 1» را امضا کرد که در پی یک حمله باج‌افزاری که برای سه هفته ده‌ها خدمت حیاتی این ایالت را مختل کرده بود، یک چارچوب سراسری امنیت سایبری ایجاد می‌کند.

اعطای
1404/09/30 - 15:35- اروپا

اعطای اختیارات حملات سایبری برون‌مرزی به سرویس اطلاعاتی آلمان

دولت آلمان قصد دارد اختیارات و وظایف سرویس اطلاعات فدرال را گسترش دهد و به آن اجازه دهد در خارج از کشور دست به حملات سایبری و عملیات خرابکارانه بزند.

تأیید
1404/09/30 - 15:27- جرم سایبری

تأیید حمله سایبری هکرهای چینی به سامانه‌های بریتانیا در اکتبر

در تاریخ ۱۹ دسامبر، وزارت امور خارجه، کشورهای مشترک‌المنافع و توسعه بریتانیا در ماه اکتبر هدف یک حمله سایبری قرار گرفته است؛ حمله‌ای که به آغاز تحقیقاتی درباره رخنه امنیتی در یکی از حساس‌ترین نهادهای دولتی از نظر امنیتی منجر شد.