about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

گیل شوئد در کنفرانس سایبرتک در تل‌آویو اعلام کرد که رژیم صهیونیستی در میان نسل پنجم حملات سایبری قرار دارد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ گیل شوئد (Gil Schwed)، بنیانگذار و مدیرعامل فناوری‌های نرم‌افزاری چک پوینت (Check Point)، در کنفرانس سایبرتک (Cybertech) در تل‌آویو گفت :

«ما در میان پیچیده‌ترین حملاتی هستیم که دیده‌ایم، از همه انواع مهاجمان مانند حمله‌های ایدئولوژیک، سازمان‌های تحت حمایت دولت، مجرمان مالی و غیره.»

وی ادعا کرد که کشورهای بزرگ سعی می‌کنند از قدرت سایبری خود استفاده کنند و برخی اهداف مهاجمان سایبری شامل جمع‌آوری اطلاعات، به دست آوردن کنترل سیستم‌های مهم و غیره است، در حالیکه جنبه‌های دیگر حضور در میدان جنگ سایبری واقعی است؛ به گفته شوئد، سطح پیچیدگی حملات، از واناکرای (WannaCry) در اوکراین چند سال پیش تا حملات اصلی مهاجمان محورهای مقاومت علیه اسرائیل، در حال افزایش است، اینترنت یک جهان باز است و فناوری‌ها اغلب در حال گسترش هستند.

شوئد به چالش‌های خاصی که رژیم صهیونیستی در حال حاضر در جنگ سایبری خود با ایران با آن مواجه است، اشاره کرد و مدعی شد :

«خبر خوب این است که اسرائیل حملات را می‌بیند و می‌تواند با آنها مبارزه کند. خبر بد این است که بسیاری از سازمان‌ها در دفاع از خود عقب هستند. ما در نسل پنجم حملات سایبری هستیم : حملاتی که شناسایی آنها بسیار سخت است، چند شکلی، به این معنی که هر بار متفاوت به نظر می‌رسند و حملات چند مرحله‌ای هستند و باعث آسیب‌های زیادی می‌شوند که اصلاح آنها دشوارتر است.»

امیر راپاپورت (Amir Rapaport)، مدیر عامل سایبرتک و یوسی واردی (Yossi Vardi)، رئیس هیئت مدیره سایبرتک، در پایان صحبت‌های شوئد بابت حضورش در 10 سال گذشته در سایبرتک، به او لوح افتخار دادند.

منبع:

تازه ترین ها
سناتورها
1404/05/16 - 10:50- آمریکا

سناتورها به دنبال پاسخ‌گویی یونایتدهلث در مورد افشای اطلاعات بیماران

دو سناتور آمریکایی با ارسال نامه‌ای به شرکت یونایتد هلث خواستار توضیح درباره‌ی افشای گسترده اطلاعات در شرکت زیرمجموعه آن، اپیسورس شدند.

اجبار
1404/05/16 - 10:32- امنیت زیرساخت

اجبار خودروسازان به بهبود حریم خصوصی کاربران

هرچند بسیاری از خودروسازان در محافظت از حریم خصوصی کاربران وب‌سایت و پورتال‌های مشتری عملکرد ضعیفی دارند، اما یک شرکت پس از جریمه شدن، تغییرات چشم‌گیری در سیاست‌های خود ایجاد کرده است.

تبرئه
1404/05/16 - 10:25- آمریکا

تبرئه هم‌بنیان‌گذار تورنادو کش از اتهام پول‌شویی

روز چهارشنبه، یکی از هم‌بنیان‌گذاران سرویس میکس ارز دیجیتال تورنادو کش در دادگاهی فدرال در نیویورک، به جرم تبانی برای راه‌اندازی یک کسب‌و‌کار انتقال پول بدون مجوز مجرم شناخته شد.