about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

آلمان سیستم‌های دفاع موشکی شرکت اسرائیلی البیت را در هواپیماهای طراحی شده برای مقامات دولتی نصب کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ روزنامه اشپیگل (Der Spiegel) گزارش داد که آلمان روی 3 هواپیمای جدید که برای جابه‌جایی رهبران ارشد تعیین شده‌اند، سیستم‌های دفاع موشکی نصب خواهد کرد. براساس این گزارش، وزارت دفاع آلمان قرار است تا پایان سال میلادی جاری توافق‌نامه‌ای را در این باره به کمیته بودجه پارلمان ارائه کند. رویترز نیز در این باره گزارش داد.

3 هواپیمای «A350»، که عمدتاً توسط رئیس جمهور آلمان فرانک والتر اشتاین مایر (Frank-Walter Steinmeier)، صدراعظم اولاف شولتز (Olaf Scholz) و وزیر امور خارجه آنالنا بائربوک (Annalena Baerbock) استفاده می‌شوند، مجهز به سیستم مادون قرمز است که روی بدنه هواپیما نصب می‌شود. به گفته «اشپیگل»، این سامانه قادر خواهد بود با استفاده از پالس‌های لیزری سیستم‌های هدایت موشک‌های ورودی را مختل کند.

آخرین مورد از این هواپیماها در ماه ژوئن سال جاری به ارتش آلمان تحویل داده شد. وزارت دفاع آلمان هنوز به درخواست‌ها دراین خصوص پاسخ نداده و به نحوه محافظت از سایر هواپیماهای دولتی در برابر تهدیدات موشکی اشاره نکرده است.

سیستم فناوری پیشرفته‌ای که برای نصب روی هواپیمای A350 در نظر گرفته شده، توسط شرکت اسرائیلی البیت (Elbit) و با همکاری «Lufthansa Technik» توسعه یافته است.

این سیستم در حال حاضر روی بسیاری از هواپیماهای ترابری نظامی نصب شده و نصب روی هواپیماهای دولتی به صورت مرحله‌ای انجام می‌شود تا اطمینان حاصل شود که این 3 هواپیما به طور همزمان از سرویس خارج نمی‌شوند.

منبع:

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.