about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

به گفته رئیس شرکت اسرائیلی رافائل، رژیم صهیونیستی سیستم لیزری پرتو آهنین را در غزه مستقر کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ یووال اشتاینیتز (Yuval Steinitz)، رئیس شرکت اسرائیلی رافائل (Rafael)، تأیید کرد که سامانه رهگیری موشکی رژیم صهیونیستی موسوم به ماگن اور (Magen Or)، که از لیزر پرقدرت استفاده می‌کند، در ماه‌های اخیر در جبهه غزه مستقر شده است.

اشتاینیتز، توسعه دهنده این سامانه، در مراسمی در شهر بئر شبع در جنوب اراضی اشغالی، گفت :

«ما برای اولین بار ماگان اور را در جبهه غزه مستقر کردیم. ما از آن برای رهگیری استفاده نکردیم. با این حال، صرفاً با استقرار آن، جهشی به جلو در توسعه و توانایی عملیاتی کردن سیستم داشتیم.»

بنابر ادعای کارشناسان، پرتو آهنین (Iron Beam) نشان‌دهنده گام بعدی در قابلیت‌های دفاع شخصی رژیم صهیونیستی است : یک سیستم لیزری که می‌تواند، در مقایسه با گنبد آهنین با هزینه‌ای صفر، راکت‌ها، موشک‌ها یا پهپادها را از راه دور خنثی کند.

آزمایش عملیاتی این سیستم، که هنوز در مرحله توسعه است، اثربخشی عملیاتی گنبد آهنین (Iron Dome) را که هر زمان که پرتاب از نوار غزه شناسایی شود فعال می‌شود، به خطر نمی‌اندازد.

علیرغم پیشرفت در پوشش دفاعی، اشتاینیتز در مورد احتمال برخورد با آتش گسترده از سوی لبنان در صورت وقوع جنگی همه جانبه علیه حزب‌الله ادعا کرد :

«من دوست ندارم توهم‌پراکنی کنم؛ پوشش هرگز کامل نیست. جنگ در شمال اتفاق سختی است، سیستم‌های موجود، گنبد آهنین و زنجیر داوود، دفاع خوبی به ما می‌دهند. من وارد این سؤال نمی‌شوم که چقدر خوب است، اما همانطور که در مقابل غزه دیدیم، ما یک دفاع خوب داریم. دفاع خوب، اما قدرت آتش حزب‌الله از حماس بیشتر است.»

وی خاطرنشان کرد که رافائل علاوه بر ماگن اور، بسیاری از سلاح‌های جدید را در طول جنگ مورد استفاده قرار داد که اکنون به نیروهای نوار غزه کمک می‌کنند؛ او اظهار داشت :

«در طول جنگ، ما نسخه‌های جدیدی از سیستم‌ها را توسعه دادیم و اقداماتی را انجام دادیم که توسعه یافته و هم اکنون در غزه مورد استفاده روزانه قرار می‌گیرد. من نمی‌توانم مثال‌های خاصی بیاورم. اما از جمله سنسورهای بسیار پیچیده، اقدامات اطلاعاتی و رصدی در دست توسعه بود و ساعت به ساعت و دقیقه به دقیقه به نیروها در میدان کمک می‌کرد. همچنین همه نوع اقدامات در رابطه با تونل‌های حماس وجود دارد.»

سیستم ماگن اور برای رهگیری تهدیدات مختلف از جمله راکت، بمب‌های خمپاره‌ای، پهپادها و غیره طراحی شده که همه اینها به هزینه برق مورد نیاز برای کارکرد آن است. توسعه دهندگان، ماگن اور در رافائل را به عنوان یک سلاح دفاعی مکمل برای گنبد آهنین طبقه‌بندی می‌کنند که این شرکت آن را نیز توسعه می‌دهد و تولید می‌کند. این 2 سیستم به گونه‌ای طراحی شده‌اند که به صورت هماهنگ عمل کنند. بنابراین، اگر سیستم فرماندهی و کنترل یک پرتو لیزر قدرتمند را به سمت هدف هدایت کند، یک رهگیر گنبد آهنین مستقر نخواهد شد و در نتیجه تقریباً 50 هزار دلار برای هر رهگیر گنبد آهنین صرفه‌جویی می‌شود.

رافائل و اداره توسعه تسلیحات و زیرساخت‌های فناوری در وزارت جنگ رژیم صهیونیستی رهبری توسعه این سیستم منحصر به فرد و نوآورانه را بر عهده دارند. پرتو لیزر نامرئی و بی صدا است و همانطور که توسعه دهندگان آن تصور می‌کنند، انتظار می‌رود موشک‌ها و بمب‌های خمپاره‌ای را در حالیکه هنوز در قلمرو دشمن هستند رهگیری کند. این رویکرد از نیاز به فعال کردن زنگ هشدار در شهرهای سرزمین‌های اشغالی که دور از خط مقدم درگیری هستند جلوگیری می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/10/02 - 17:55- هوش مصنوعي

سوءاستفاده آنلاین از زنان توسط هوش مصنوعی

هوش مصنوعی به سوءاستفاده آنلاین از زنان در عرصه عمومی دامن می‌زند.

شبیه‌سازی
1404/10/02 - 17:31- هوش مصنوعي

شبیه‌سازی پلاسمای همجوشی توسط هوش مصنوعی

دانشمندان یک مدل هوش مصنوعی توسعه داده‌اند که قادر به شبیه‌سازی پلاسمای همجوشی در عرض چند ثانیه است.

لایحه
1404/10/02 - 16:53- هوش مصنوعي

لایحه جامع حقوق هوش مصنوعی در فلوریدا

فلوریدا در حال تصویب یک لایحه جامع حقوق هوش مصنوعی است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.