about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

کمیته پارلمانی ایتالیا تأیید کرد که این کشور از نرم‌افزار جاسوسی اسرائیلی پاراگون برای هک کردن تلفن‌های چندین فعال حقوق مهاجران استفاده کرده است.

به گزارش کارگروه تروریسم سایبری سایبربان؛ کمیته پارلمانی ایتالیا تأیید کرد که دولت این کشور از نرم‌افزار جاسوسی ساخت رژیم صهیونیستی به نام گرافیت (Graphite)، توسعه داده شده توسط شرکت سایبری پاراگون (Paragon)، برای هک کردن تلفن‌های چندین فعال حقوق مهاجران استفاده کرده، اگرچه هیچ مدرکی مبنی بر جاسوسی از یک روزنامه‌نگار برجسته منتقد حزب حاکم پیدا نکرد.

فهرست اهداف احتمالی شامل فعالان جامعه مدنی و یک روزنامه‌نگار تحقیقی ایتالیایی بود که روابط بین حزب نخست‌وزیر جورجیا ملونی (Giorgia Meloni) و جنبش‌های نئوفاشیستی را فاش کرده بود.

این افشاگری‌ها پس از کشف حدود ۱۰۰ حساب کاربری هدف توسط واتس‌اپ و تحقیقات سیتیزن لب (Citizen Lab) صورت گرفت که نحوه استقرار جهانی نرم‌افزار جاسوسی پاراگون را فاش کرد.

پیامد دیپلماتیک: تماس ایتالیا با رژیم صهیونیستی

گزارش اخیر برنامه تلویزیونی اسرائیلی زمان واقعی (Zman Emet) نشان داد که مقامات ایتالیایی از اقدام پاراگون برای مسدود کردن دسترسی آنها به نرم‌افزار جاسوسی چنان خشمگین شده‌اند که گفته می‌شود نخست‌وزیر این کشور برای توضیح با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، تماس گرفته است.

کمیته پارلمانی ایتالیا که در حال بررسی استفاده دولت از نرم‌افزار جاسوسی است، یافته‌های خود را منتشر کرد، لحظه‌ای غیرمعمول از شفافیت در دنیای معمولاً مبهم اطلاعات و نظارت. کمیته تأیید کرد که پاراگون از سال ۲۰۲۳، جاسوس‌افزار گرافیت خود را به 2 آژانس ایتالیایی از جمله سرویس اطلاعات خارجی این کشور ارائه کرده است. طبق این گزارش، نسخه ارائه شده اجازه فعال‌سازی میکروفون یا دوربین دستگاه را نمی‌دهد. در عوض، این جاسوس‌افزار به اپراتورها فقط به ارتباطات رمزگذاری شده در دستگاه‌های آلوده دسترسی می‌دهد. طبق گزارش، گرافیت از یک آسیب‌پذیری واتس‌اپ که مِتا در دسامبر ۲۰۲۴، تنها یک ماه قبل از علنی شدن فعالیت این جاسوس‌افزار، شناسایی و پچ کرده بود، سوءاستفاده می‌کند.

پیامدهای اطلاعاتی رژیم صهیونیستی

طبق برنامه تلویزیونی اسرائیلی زمان واقعی، کشف آسیب‌پذیری واتس‌اپ ظاهراً باعث وحشت در واحد ۸۲۰۰ اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی شده است.

کمیته پارلمانی ایتالیا همچنین یافته‌های مِتا را مبنی بر هک شدن تلفن‌های چندین فعال حقوق مهاجران در ایتالیا تأیید کرد. در میان آنها لوکا کاسارینی (Luca Casarini)، جوزپه کاچیا (Giuseppe Caccia) و دیوید یامبیو (David Yambio) بودند، اگرچه در مورد یامبیو، این نقض امنیتی با استفاده از یک جاسوس‌افزار متفاوت و بدون نام به جای گرافیت انجام شده است. کمیته ایتالیایی تأیید کرد که نظارت بر فعالان با استفاده از نرم‌افزارهای جاسوسی به صورت قانونی مجاز بوده و در زمان دولت‌های قبلی آغاز شده است، اما نظارت قوی‌تری را توصیه کرد. همچنین ادعاهایی مبنی بر هک شدن فرانچسکو کانسلاتو (Francesco Cancellato)، روزنامه‌نگار توسط آژانس‌های ایتالیایی را رد کرد.

کمیته به این موضوع نپرداخت که یک روزنامه‌نگار دیگر از «Fanpage» از اَپل هشدار هک دریافت کرده و مقامات هیچ مدرکی مبنی بر هدف قرار گرفتن کانسلاتو پیدا نکردند. پاراگون اکنون بین ادعاهای تا حدی تأیید شده مِتا و انکارهای ایتالیا قرار دارد، درحالی‌که کانسلاتو در مورد اینکه چه کسی، چه زمانی یا چرا تلفن او را هک کرده، بی‌اطلاع است و احتمالاً هیچ پاسخ دیگری در راه نیست.

سوءاستفاده از فناوری‌های نظارتی

جنجال پاراگون و ایتالیا در بحبوحه نگرانی‌های فزاینده جهانی مبنی بر سوءاستفاده از فناوری‌های نظارتی پیشرفته، که در ابتدا برای مبارزه با تروریسم و تحقیقات جنایی جدی در نظر گرفته شده بودند، برای اهداف سیاسی از جمله هدف قرار دادن شهروندان و مخالفان در حال گسترش است. درحالی‌که مدت‌هاست بحث‌ها بر سر محدود کردن صادرات چنین ابزارهایی به رژیم‌های اقتدارگرا در جریان است، بازگشت احتمالی دونالد ترامپ به کاخ سفید، نگرانی‌ها را مبنی بر اینکه آژانس‌های آمریکایی مانند اف‌بی‌آی یا سازمان سیا می‌توانند از آنها علیه مخالفان سیاسی یا بازرسان استفاده کنند، دوباره زنده کرده است. در عین حال، دولت‌های غربی همچنان به شرکت‌های فناوری برای دسترسی به ارتباطات رمزگذاری‌شده فشار می‌آورند. همین چند ماه پیش، دولت بریتانیا از اَپل خواست تا یک درب پشتی در سرویس «iCloud» خود ایجاد کند، درخواستی که این شرکت در حال حاضر در برابر آن مقاومت می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/06/23 - 12:34- جرم سایبری

حمله سایبری به وزارتخانه‌ها و نهادهای امنیتی عراق

موج تازه‌ای از حملات سایبری وزارتخانه‌های کلیدی دولت عراق و نهادهای امنیتی این کشور را هدف گرفته و نگرانی‌ها درباره زیرساخت دیجیتال و حفاظت از داده‌های ملی را افزایش داده است.

تشبیه
1404/06/23 - 12:22- آمریکا

تشبیه حوزه سایبری به دوزخ توسط سناتور آمریکایی

سناتور آنگوس کینگ (مستقل از ایالت مِین) اعلام کرد کاهش‌های اخیر در سراسر دولت، امنیت سایبری ایالات متحده را تضعیف کرده است، آن هم در شرایطی که حملات علیه زیرساخت‌ها و کسب‌وکارها به‌شدت در حال افزایش است.

درخواست
1404/06/23 - 12:16- آمریکا

درخواست تمدید قانون تبادل اطلاعات سایبری در آمریکا

یک مقام کلیدی در آژانس امنیت سایبری و زیرساخت ایالات متحده از کنگره خواست تا به هر طریقی که ممکن است، قانون مهم تبادل اطلاعات مربوط به تهدیدات دیجیتال را پیش از انقضای آن در پایان ماه جاری تمدید کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.