about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

سامی خوری، رئیس مرکز امنیت سایبری کانادا، در حال ترک این آژانس است تا نقش جدیدی را به عنوان مقام ارشد امنیت سایبری دولت کانادا آغاز کند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، خوری که بیش از سه دهه در سازمان امنیت ارتباطات کانادا (CSE)، آژانس سایبری و اطلاعات سیگنال‌های کانادا، فعالیت داشته و در سال ۱۹۹۲ به عنوان مهندس تحقیقاتی به این سازمان پیوسته بود، روز سه‌شنبه در لینکدین این تغییر را اعلام کرد.

او که از آگوست ۲۰۲۱ هدایت مرکز امنیت سایبری کانادا (CCCS) را بر عهده داشته است، در پست خود از ۱۱۱۴ روز گذشته به عنوان "چیزی کمتر از فوق‌العاده" یاد کرد و تیم شگفت‌انگیز خود را ستود که متعهد به ایجاد تفاوت و همیشه در حال پیشرفت در توسعه قابلیت‌های برتر سایبری جهان هستند.

خوری درباره تجربه مرکز امنیت سایبری کانادا در برخورد با بسیاری از حوادث، برخی با تأثیرات ویرانگر بر جوامع نوشت و پیشتر به حادثه‌ای اشاره کرده بود که در آن فعالان سایبری طرفدار روسیه، که گفته می‌شود با مقامات اطلاعاتی روسیه در ارتباط بودند، ادعا کردند که می‌توانند به یک خط لوله نفت کانادا آسیب فیزیکی وارد کنند.

او در آن زمان بیان کرده بود:

مهم این است که ما از این حادثه درس گرفتیم، مهم این است که هیچ آسیبی فیزیکی وارد نشد و این یک فراخوان برای اقدام برای بخش زیرساخت‌های حیاتی است که به توصیه‌های ما توجه کنند و با ما درباره نحوه همکاری برای تقویت سیستم‌هایشان صحبت کنند.

فقط در سال گذشته، مرکز امنیت سایبری کانادا به تعداد زیادی از حوادث واکنش نشان داده است، از جمله یک حمله مشکوک با حمایت دولتی به سیستم‌های دولتی در استان بریتیش کلمبیا، واقع در غربی‌ترین نقطه کانادا، که تصور می‌شود به ۲۲ صندوق ایمیل که حاوی اطلاعات حساس مربوط به ۱۹ نفر بودند، آسیب زده است.

در ماه فوریه، پلیس سواره‌نظام سلطنتی کانادا (RCMP) اعلام کرد که در حال بررسی یک حمله سایبری نگران‌کننده است که شبکه‌های آن را هدف قرار داده بود.

این حمله پس از آن رخ داد که وزارت خارجه کانادا فعالیت سایبری مخرب در شبکه خود را کشف کرد که به هکرها اجازه دسترسی به اطلاعات شخصی را می‌داد.

هنوز مشخص نیست که این حمله جنایی بوده یا با حمایت دولت انجام شده است.

در یک حادثه جداگانه قبلی، داده‌های اعضای فعلی و سابق نیروهای مسلح و پلیس سواره‌نظام کانادا پس از هک شدن یک پیمانکار که خدمات جابجایی برای کارکنان دولتی ارائه می‌داد، به خطر افتاد.

در پست لینکدین خود، خوری اظهار داشت که مشتاقانه منتظر است تا همچنان در حوزه امنیت سایبری فعال باشد و به همراهی با دیگرانی که به ترویج یک برنامه سایبری قوی و مقاوم ادامه می‌دهند، بپردازد.
 

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/10/11 - 09:54- بررسی تخصصی

هشدار مهندس گوگل/ این اطلاعات را هرگز به هوش مصنوعی ندهید

یکی از مهندسان امنیت گوگل با هشدار نسبت به تهدیدهایی مانند نشت اطلاعات و سوءاستفاده مجرمان سایبری، چهار عادت کلیدی را برای صیانت از داده‌های شخصی هنگام استفاده از ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی پیشنهاد کرده است.

گفت‌و‌گو‌های
1404/10/11 - 09:52- هوش مصنوعي

گفت‌و‌گو‌های طولانی با چت بات‌های هوش مصنوعی خطر روان پریشی را زیاد می‌کند

مطالعات موسسات تحقیقاتی استنفورد و کارنگی ملون می‌گوید چت‌بات‌های مبتنی بر هوش مصنوعی نویدبخش نقش‌های حمایتی هستند، اما شواهد فزاینده‌ای هشدار می‌دهند که آن ها به عنوان جایگزینی برای درمانگران واقعی همچنان ناامن هستند.

کلاهبرداری
1404/10/11 - 09:52- آسیا

کلاهبرداری آنلاین در صدر جرایم سایبری اندونزی در سال ۲۰۲۵

پلیس جاکارتا اعلام کرد که در سال 2025 کلاهبرداری آنلاین بر جرایم سایبری غلبه کرد.