about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

هکرهای طرفدار اوکراین سیستم‌های اپراتور پستی تحت مدیریت مسکو موسوم به (Donbas Post) را مختل کردند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ پس از آنکه یک گروه هکری طرفدار اوکراین ادعا کرد که هزاران دستگاه شرکت روسی را پاک کرده، این اپراتور پستی دولتی روسیه عنوان کرد که سیستم‌هایش به دلیل دخالت خارجی مختل شده‌اند.

شرکت پست دونباس (Donbas Post)، که در بخش‌های تحت کنترل روسیه در دونتسک و لوهانسک فعالیت می‌کند، گفت که این حادثه بر شبکه شرکتی، پلتفرم وب و سیستم‌های ایمیل آن تأثیر گذاشته است. شرکت برای مهار این نقض، دسترسی به چندین سرویس را محدود کرد و در تلاش برای بازیابی عملیات‌ها است.

این بیانیه پس از آن منتشر شد که اتحاد سایبری اوکراین (UCA) اعلام کرد که این حمله را انجام داده و ادعا کرد که بیش از ۱۰۰۰ ایستگاه کاری، حدود ۱۰۰ ماشین مجازی و چندین ده ترابایت داده از بین رفته است. این گروه همچنین تصاویری را منتشر کرد که گفته می‌شود از سیستم‌های داخلی دونباس پست گرفته شده است.

این اختلال همزمان با حمله پهپادی اوکراین به زیرساخت‌های انرژی در منطقه اشغالی در هفته گذشته بود که مقامات عنوان کردند نیم میلیون نفر بدون برق بودند. دونباس پست اعلام کرد که به دلیل قطعی برق، کار در شعب پستی و مرکز تماس خود را به حالت تعلیق درآورده است. مشخص نیست که آیا حمله سایبری و حمله پهپادی هماهنگ بوده‌اند یا به سادگی همزمان رخ داده‌اند.

اتحاد سایبری اوکراین، شبکه‌ای از فعالان سایبری طرفدار اوکراین که در سال ۲۰۱۶ تشکیل شد، از زمان آغاز جنگ روسیه و اوکراین در سال ۲۰۲۲، عملیات‌های خود را افزایش داده است. این گروه پیش از این مسئولیت حملات به شرکت‌های مالی، ارائه دهندگان اینترنت و سیستم‌های شهری روسیه، از جمله حوادثی که بر شرکت مالی خرد «CarMoney»، اپراتور مخابراتی «Nodedex» و عملیات‌های پارکینگ تأثیر گذاشته، را بر عهده گرفته است.

مناطق تحت اشغال روسیه در اوکراین به اهداف مکرر گروه‌های هکری و عوامل سایبری تحت حمایت دولت تبدیل شده‌اند. در سال ۲۰۲۳، محققان آزمایشگاه کسپرسکی روسیه اعلام کردند که یک گونه بدافزار جدید را شناسایی کرده‌اند که برای نظارت بر سازمان‌های دولتی و سازمان‌های کشاورزی و حمل و نقل در مناطق دونتسک، لوهانسک و کریمه استفاده می‌شود. گروه هکری «Cloud Atlas» نیز ظاهراً نهادهای برجسته در سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار می‌دهد.
 

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/11/08 - 06:08- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت سیستم‌های امنیتی روسی دِلتا

شرکت سیستم‌های امنیتی روسی دِلتا مورد حمله سایبری قرار گرفت و خدمات آن مختل شد.

بررسی
1404/11/08 - 05:48- جرم سایبری

بررسی حمله سایبری به شرکت بزرگ پوشاک ورزشی نایک

شرکت بزرگ پوشاک ورزشی نایک پس از ادعای هکرها مبنی بر نشت اطلاعات، حادثه سایبری احتمالی را بررسی کرد.

تصویب
1404/11/07 - 19:22- آفریقا

تصویب قانون حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی در سومالی

سومالی قانون امنیت سایبری را برای محافظت از سیستم‌های دیجیتال و زیرساخت‌های حیاتی تصویب کرد.