about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

نجات شکوفه‌های گیلاس توسط هوش مصنوعی

ژاپن برای نجات شکوفه‌های گیلاس به هوش مصنوعی روی می‌آورد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، علاقه‌مندان به شکوفه‌های گیلاس در ژاپن اکنون می‌توانند از طریق سرویس جدید مبتنی بر هوش مصنوعی ،نقش مستقیمی در حفظ درختان محبوب این کشور ایفا کنند. 

دوربین هوش مصنوعی ساکورا به کاربران این امکان را می‌دهد تا با تلفن‌های هوشمند خود از درختان گیلاس عکس بگیرند، سپس هوش مصنوعی برای تعیین سن و سلامت کلی درختان، آن‌ها را تجزیه‌وتحلیل می‌کند.

این ابزار که به‌صورت رایگان از طریق یک مرورگر وب در دسترس است، کاربران را در مورد نحوه گرفتن عکس‌های مناسب راهنمایی می‌کند.

 هوش مصنوعی وضعیت هر درخت را بر اساس ضخامت و شکل تنه ارزیابی و درجه سرزندگی را در مقیاس پنج سطحی تعیین می‌کند. سپس داده‌ها با دولت‌های محلی به اشتراک گذاشته می‌شود تا به شناسایی درختان که نیاز به نگهداری، هرس یا کنترل آفات دارند، کمک کند.

این سرویس هوش مصنوعی قبل از فصل شکوفه‌های گیلاس ژاپن در سال 2025 معرفی شده است، زمانی که مردم ژاپن به طور سنتی در زیر درختان شکوفه جمع می شوند. 

 بسیاری از درختان گیلاس کاشته شده در طول بازسازی پس از جنگ ژاپن در حال پیرشدن هستند.

باتوجه‌به اینکه دولت‌های محلی در ژاپن اغلب با محدودیت‌های کارکنان و بودجه مواجه هستند، این فناوری به عموم مردم این امکان را می‌دهد تا به‌سادگی در حفاظت از درختان مشارکت کنند.

منبع:

تازه ترین ها
پاکستان
1404/09/25 - 20:02- آسیا

پاکستان صدرنشین جستجوی محتوای نامناسب در جهان

مدیر کل اداره مخابرات پاکستان گفت که این کشور همچنان در صدر جستجوهای مربوط به محتوای نامناسب در سطح جهانی قرار دارد.

قوانین جدید مالزی درمورد پلتفرم‌های اصلی رسانه اجتماعی

مالزی قوانین جدیدی را در مورد پلتفرم‌های اصلی رسانه‌های اجتماعی برای تقویت ایمنی آنلاین، به ویژه برای کودکان، اجرا کرد.

برگزاری
1404/09/25 - 18:57- سایرفناوری ها

برگزاری سمینار آموزش فناوری‌های هوشمند هوآوی در تونس

سمینار هوآوی در مورد آموزش فناوری‌های هوشمند و خدمات پزشکی از راه دور در تونس برگزار شد.