about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

هکرها مجدداً سیستم‌های فناوری اطلاعات وزارت علوم و فناوری فیلیپین را هک کردند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ هکرها مجدداً سیستم‌های فناوری اطلاعات (IT) وزارت علوم و فناوری فیلیپین را نقض و به شورای صنعت، انرژی و تحقیق و توسعه فناوری‌های نوظهور فیلیپین (DOST-PCIEERD) حمله کردند.

انریکو پارینگیت (Enrico Paringit)، مدیر اجرایی شورای صنعت، انرژی و تحقیق و توسعه فناوری‌های نوظهور وزارت علوم و فناوری فیلیپین، گفت که آنها مجبور شدند وب‌سایت خود و همچنین سایر اجزای سیستم‌های فناوری اطلاعات را برای انجام ارزیابی و نگهداری تعطیل کنند.

وزارت علوم و فناوری فیلیپین همچنین توصیه‌هایی را در رسانه‌های اجتماعی صادر کرد تا به مردم اطلاع دهد که سیستم‌های تحت تأثیر آنها، وب‌سایت شورای صنعت، انرژی و تحقیق و توسعه فناوری‌های نوظهور فیلیپین، سیستم اطلاعات مدیریت پروژه، سیستم ارزیابی شورا و سیستم پیشنهادی، ممکن است از 26 آوریل تا 2 می امسال در دسترس نباشند.

آژانس در این توصیه‌نامه گفت :

«ما برای هرگونه ناراحتی که ممکن است این تعطیلی موقت ایجاد کند عذرخواهی می‌کنیم.»

پارینگیت ابراز تأسف کرد که گروه هکری موسوم به «HulkSec Philippines»، حتی در یک پست در فیس‌بوک آنها را مورد تمسخر قرار داده است.

در آن پست، HulkSec گفت که سازمان‌های دولتی نباید از وزارت علوم و فناوری فیلیپین را نقض و به شورای صنعت، انرژی و تحقیق و توسعه فناوری‌های نوظهور فیلیپین در نادیده گرفتن امنیت سیستم‌های خود تقلید کنند.

به گفته پارینگیت، کارشناسان امنیت سایبری وزارت علوم و فناوری فیلیپین در حال کار روی بازپس‌گیری کنترل وب‌سایت و سیستم‌های خود هستند.

اوایل این ماه، هکرها همچنین به سیستم‌های فناوری اطلاعات وزارت علوم و فناوری فیلیپین نفوذ کردند که بر 3 وب‌سایت تأثیر گذاشت.
 

منبع:

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1404/09/26 - 11:46- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری آمازون در شرکت اوپن‌اِی‌آی

آمازون در حال مذاکره برای سرمایه‌گذاری در شرکت اوپن‌اِی‌آی است.

نگرانی
1404/09/26 - 10:14- اقیانوسیه

نگرانی شرکت‌های استرالیایی در مورد حملات هویت‌محور

شرکت روبریک اعلام کرد که شرکت‌های استرالیایی بیشترین نگرانی را در مورد حملات هویت‌محور دارند.

حمله
1404/09/26 - 10:04- اروپا

حمله هکرهای روسی به زیرساخت‌های حیاتی با دستگاه‌های پیشرفته

بنابر ادعای تیم اطلاعات تهدید آمازون، هکرهای مرتبط با روسیه از طریق دستگاه‌های پیشرفته به سازمان‌های زیرساخت حیاتی نفوذ می‌کنند.