about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

دومین دوره مسابقات پهپادی المپیک فناوری ۲۰۲۵ با حضور تیم‌های دانشجویی در ۴ بخش پرواز هوشمند، شبیه‌سازی الگوریتم‌های پرواز، خلبانی FPV و نبرد پهپادی در منطقه بین‌المللی نوآوری ایران آغاز شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، این رقابت‌ها تلفیقی از مهارت‌های فنی، الگوریتم‌های هوشمند و خلاقیت فناورانه است. مسابقات پهپادی المپیک فناوری امسال در رشته‌های متنوع برگزار می‌شود و از خلبانی نمایشی تا طراحی الگوریتم‌های پرواز هوشمند را شامل می‌شود.

در بخش شبیه‌سازی الگوریتم‌های پرواز هوشمند، تیم‌های برساوش، آیرون فنیکس، امیرکبیر، سمیکالون، H۳، نوا و کنترلتیک با یکدیگر رقابت می‌کنند.

در بخش خلبانی FPV، تیم‌های ستاره پنهان پارس، MTC و فناوران پرواز به مصاف هم می‌روند. همچنین در بخش پرواز هوشمند (رویداد سپهر)، تیم‌های اوج ۱۱۰، تفتان، سورنا، ققنوس، Horizon، Aerobics، Quaternion، Skyline، Deuterium، ناهید، شهید هادی، شاهین، Horizon UAS، سیمرغ، نوآورین و شهید فخری‌زاده حضور دارند.

محمد رضوی‌فرد، دبیر مسابقات پهپادی، در تشریح جزئیات اعلام کرد که تیم‌ها در مرحله تمرین و آماده‌سازی هستند و تست‌های اولیه آغاز شده است. پس از پایان این مرحله، رقابت رسمی در هر چهار دسته آغاز خواهد شد.

وی افزود: در بخش پرواز هوشمند ۱۵ تیم، در بخش شبیه‌سازی ۵ تیم با ترکیب دو تا پنج نفر و در بخش‌های FPV و نبرد پهپادی شرکت‌کنندگان به صورت انفرادی رقابت می‌کنند. همچنین عموم علاقه‌مندان می‌توانند به عنوان بازدیدکننده یا شرکت‌کننده در مسابقات نبرد پهپادی ثبت‌نام کنند.

رضوی‌فرد همچنین از برگزاری نمایشگاه تخصصی پهپادها و کارگاه‌های آموزشی هم‌زمان با مسابقات خبر داد و توضیح داد: سه کارگاه آموزشی شامل شبیه‌سازی پرواز هوشمند، آموزش خلبانی و آموزش مونتاژ و آماده‌سازی پهپاد از امروز تا ۸ آبان برگزار می‌شود. کارگاه شبیه‌سازی هر روز به مدت شش ساعت و دو کارگاه دیگر یک روز در میان، هر کدام به مدت چهار ساعت برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به بخش ویژه این دوره افزود: در کنار رقابت‌های فنی، رویداد هیجان‌انگیز جنگ پهپادی نیز برگزار می‌شود. در این رقابت، شرکت‌کنندگان با ۱۰ پهپاد کوچک به صورت دوبه‌دو وارد میدان می‌شوند و مهارت‌های پروازی و کنترلی خود را در یک قفس پرواز به نمایش می‌گذارند. این بخش یکی از جذاب‌ترین و پربیننده‌ترین رقابت‌های امسال خواهد بود.

رضوی‌فرد درباره ترکیب سنی شرکت‌کنندگان توضیح داد: اکثر شرکت‌کنندگان دانشجویان کارشناسی تا دکتری هستند، اما تیم‌هایی از شرکت‌های خصوصی نیز حضور دارند. رده سنی رقابت‌کنندگان بین ۱۸ تا ۳۲ سال است.

وی همچنین درباره زمان برگزاری مسابقات اعلام کرد: رقابت‌های امروز تا حدود ساعت ۵ بعدازظهر ادامه دارد، اما در صورت بروز شرایط جوی نامناسب مانند وزش باد شدید یا اختلالات ارتباطی، ممکن است برنامه‌ها با اندکی تأخیر برگزار شود.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
شاید
1404/08/05 - 17:05- هوش مصنوعي

شاید هوش مصنوعی «غریزه بقا» پیدا کرده باشد! / یک هشدار خوفناک

محققان هشدار می‌دهند که مدل‌های پیشرفته هوش مصنوعی، رفتارهایی مشابه «غریزه بقا» از خود نشان می‌دهند. این مدل‌ها در برابر دستورات خاموش شدن مقاومت کرده و حتی برای ادامه فعالیت خود دست به خرابکاری می‌زنند.

تعیین تکلیف تیک‌تاک در دیدار آتی ترامپ و شی

وزیر خزانه‌داری آمریکا دیروز یکشنبه گفت ترامپ و شی رؤسای جمهور آمریکا و چین در دیدار روز پنجشنبه خود توافق بر سر تیک‌تاک را کامل خواهند کرد.

دیتاسنترها
1404/08/05 - 16:57- هوش مصنوعي

دیتاسنترها در فضا / وقتی زمین برای هوش مصنوعی کافی نیست

اگر ایجاد مراکز داده فضایی به منظور تلاش برای کاهش انتشار کربن در دستور کار قرار بگیرد، باید موشک‌هایی با ۱۰ برابر آلودگی کمتر از موشک‌های فعلی تولید شود که توسعه چنین موشک‌هایی در شرایط فعلی ممکن نیست.