about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

کیتی ساتن، نامزد پیشنهادی دونالد ترامپ برای سمت معاون وزیر دفاع در امور سیاست‌های سایبری، روز سه‌شنبه اعلام کرد در صورت تأیید، سیاست‌های مربوط به عملیات تهاجمی سایبری را بازنگری خواهد کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، هدف او از این بازنگری، تطبیق بهتر پنتاگون با تغییرات سریع و فزاینده در حوزه سایبری و تأثیرات هوش مصنوعی است.

او به طور خاص به دستورالعملی از دوران نخست ریاست‌جمهوری ترامپ موسوم به یادداشت امنیت ملی ریاست جمهوری ۱۳ (National Security Presidential Memorandum 13) اشاره کرد که استفاده از تسلیحات سایبری را تسهیل کرد، و همچنین قوانینی که عملیات سایبری را فعالیتی نظامی تلقی می‌کردند.

ساتن که هم‌اکنون مشاور ارشد فناوری در فرماندهی سایبری ایالات متحده است، در جلسه کمیته نیروهای مسلح سنا گفت:

ما باید این سیاست‌ها را بازبینی کنیم تا مطمئن شویم آماده پاسخ‌گویی به سرعت فزاینده حملات سایبری هستیم و می‌توانیم با پیامدهای ناشی از هوش مصنوعی مقابله کنیم.

سناتورها از هر دو حزب از او پرسیدند آیا ایالات متحده در مقابله با تهدیدات سایبری کشورهایی مانند چین به اندازه کافی اقدام کرده است یا نه؛ به‌ویژه پس از حملات گروه‌های هکری وابسته به دولت چین مثل طوفان ولت (Volt Typhoon) و طوفان نمک (Salt Typhoon) به زیرساخت‌های حیاتی و شبکه‌های مخابراتی آمریکا.

ساتن اظهار داشت که چین نه‌تنها توانایی‌های خود را به‌سرعت افزایش داده، بلکه با جدیت به دنبال استفاده از فناوری‌هایی مانند هوش مصنوعی برای تقویت توان سایبری خود است.

وی همچنین اظهار کرد که تقویت عملیات آفندی در برابر تهدیدات چین، روسیه و ایران و نیروی انسانی از اولویت های اوست.

با این حال، آمریکا همچنان در زمینه نوآوری و جذب استعدادهای فنی پیشتاز است.

او همچنین بر لزوم تقویت توان تهاجمی سایبری آمریکا تأکید و عنوان کرد:

با دفاع صرف نمی‌توان دشمن را بازداشت. باید رئیس‌جمهور ابزارهای لازم برای واکنش به تهدیدات فزاینده را در اختیار داشته باشد.

سناتور تیم کین نیز مطرح کرد که دولت باید شفاف‌تر در مورد توان تهاجمی سایبری خود با مردم آمریکا صحبت کند.

در پاسخ، ساتن اظهار کرد که این حوزه دچار تغییر فرهنگی شده است؛ پیش‌تر کمتر درباره توان تهاجمی صحبت می‌شد، اما اکنون سازمان‌هایی مانند مرکز همکاری سایبری آژانس امنیت ملی، اطلاعات را با صنعت به اشتراک می‌گذارند تا توان دفاعی افزایش یابد.

او خواستار همین شفافیت در بحث بازدارندگی شد.

ساتن همچنین متعهد شد مشکل همیشگی وزارت دفاع در جذب و نگه‌داشت نیروی انسانی متخصص سایبری را برطرف کند.

به گفته او، انگیزه‌ اصلی افراد مستعد برای ماندن در نیروهای سایبری، توان ادامه مأموریت و دفاع از کشور است، نه فقط حقوق.

زمان رأی‌گیری سنا درباره تأیید او هنوز مشخص نیست.

تا آن زمان، لائوری بوکوت به‌صورت موقت این مسئولیت را برعهده دارد.

 

منبع:

تازه ترین ها
خنثی‌سازی
1404/11/16 - 09:40- آسیا

خنثی‌سازی 90 هزار حمله سایبری به اجلاس دولت‌های جهان توسط امارات

رئیس شورای امنیت سایبری امارات اعلام کرد که سیستم‌های سایبری این کشور ۹۰ هزار حمله به اجلاس دولت‌های جهان را مسدود کردند.

هشدار
1404/11/16 - 09:19- ایران

هشدار گروه هکری جبهه پشتیبان سایبری به دشمنان ایران

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری در کانال تلگرامی خود به دشمنان ایران هشدار داد.

جاه‌طلبی
1404/11/15 - 14:32- هوش مصنوعي

جاه‌طلبی امارات برای رهبری در اقتصاد دیجیتال

مقررات انعطاف‌پذیر، استراتژی دولتی مبتنی بر هوش مصنوعی و مؤسسات تحقیقاتی قوی، زیربنای جاه‌طلبی امارات در اقتصاد دیجیتال هستند.