about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

نامزدی «شان پلنکی» برای تصدی ریاست آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا پس از ماه‌ها بلاتکلیفی، روز چهارشنبه از کمیته سنا عبور کرد و یک گام به تأیید نهایی نزدیک‌تر شد.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، کمیته امنیت داخلی و امور دولتی سنا با ۹ رأی موافق در برابر ۶ رأی مخالف، با این نامزدی موافقت کرد و مسیر رأی‌گیری در صحن کامل سنا را هموار ساخت.

نامزدی پلنکی نخستین بار در ماه مارس اعلام شد.

پس از آنکه قرار شد در ماه ژوئن درباره‌ی آن رأی‌گیری شود، این رأی‌گیری در آخرین لحظه به دلیل آنچه کمیته یک موضوع عادی مرتبط با نهایی شدن مجوز امنیتی او خواند، به تعویق افتاد.

پلنکی در جلسه تأیید صلاحیت خود به سناتورهایی که نسبت به کاهش نیروی انسانی در آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا (CISA) ابراز نگرانی کرده بودند، گفت که در صورت ورود به آژانس و تشخیص ناتوانی آن در عملکرد مؤثر با نیروی فعلی، بدون تردید از وزیر امنیت داخلی، «کریستی نوم»، درخواست بودجه‌ی اضافی خواهد کرد.

او همچنین حمایت قاطع خود را از برنامه کمک‌های مالی آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا برای ایالت‌ها و دولت‌های محلی در حوزه امنیت سایبری ابراز داشت و بیان کرد:

این آژانس برای خدمت به تمام مردم آمریکا در سراسر کشور وجود دارد.

تعهد او به حفظ این برنامه در شرایطی قابل توجه است که سایر بخش‌های آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا با کاهش شدید منابع روبرو شده‌اند.

به گزارش سایبر سکیوریتی دایو (Cybersecurity Dive)، روز چهارشنبه قرارداد بیش از ۱۰۰ نفر از کارکنان برنامه برتر همکاری عمومی-خصوصی آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا، موسوم به همکاری مشترک دفاع سایبری (JCDC)، تمدید نشد.

طبق این گزارش، در صورت عدم تمدید قراردادها، تنها ۱۰ پیمانکار در همکاری مشترک دفاع سایبری باقی خواهند ماند.

همچنین هشدار داده شد که این پیمانکاران باقیمانده نیز ممکن است تا ۳۰ سپتامبر از کار کنار گذاشته شوند، مگر اینکه رهبری تصمیم بگیرد تأمین بودجه برای این نقش‌ها را حفظ کند.

انتظار می‌رود نامزدی پلنکی بدون مشکل خاصی پیش برود.

«ران وایدن» سناتور دموکرات ایالت اورگن تهدید کرده بود که در صورت عدم انتشار گزارشی درباره ضعف‌های امنیتی در بخش مخابرات، با این نامزدی مخالفت خواهد کرد.

روز سه‌شنبه، سخنگوی آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا اعلام کرد که این گزارش که از سال ۲۰۲۲ تاکنون منتشر نشده، پس از طی روند «تأیید نهایی» منتشر خواهد شد.

 

منبع:

تازه ترین ها
مدارس،
1404/05/09 - 18:33- آمریکا

مدارس، هدف بعدی دوربین‌های خوانش خودکار پلاک خودرو

شرکت جنجالی فلاک سیفتی، سازنده دوربین‌های خوانش خودکار پلاک خودرو، در حال آماده‌سازی برای گسترش شبکه نظارتی خود به مدارس است.

تکذیب
1404/05/09 - 18:18- جرم سایبری

تکذیب حمله باج‌افزاری به دالر تری

غول خرده‌فروشی تخفیفی دالر تری، ادعای یک گروه مجرم سایبری مبنی بر حمله باج‌افزاری به سیستم‌های این شرکت را رد کرد.

مسدود
1404/05/09 - 09:36- امنیت زیرساخت

مسدود سازی ابزار تست سرعت اینترنت ساخت آمریکا در روسیه

روسیه دسترسی به اسپید تست، ابزار پرکاربرد تست سرعت اینترنت که توسط شرکت آمریکایی اوکلا توسعه یافته، را مسدود کرده است.