about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

وب‌سایت حزب مرکز فنلاند در روز انتخابات مورد حمله قرار گرفت و سوءظن‌ها متوجه روسیه است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ در روز انتخابات منطقه‌ای و شهرداری، وب‌سایت حزب مخالف مرکز دچار اختلال شد.

به گفته جوها ماتا (Juha Määttä)، مدیر ارتباطات حزب، سایت هدف یک حمله کوتاه منع سرویس توزیع شده (DDoS) قرار گرفت. ماتا به خبرگزاری فنلاندی «STT» گفت که یک حمله جدید در این سایت آغاز شده است.

در نتیجه حملات، وب‌سایت مرکز در دسترس نبود و صفحات دارای کد خطا بودند.

روزنامه «Helsingin Sanomat» از جمله اولین‌هایی بود که در مورد مشکلات وب‌سایت مرکز گزارش داد.

ماتا اعلام کرد که یک حمله منع سرویس توزیع شده نیز در اواسط هفته گذشته در وب‌سایت مرکز انجام شده و گروه هکری «NoName» پشت آن بوده است. وی افزود که همان گروه ممکن است پشت حملات اخیر نیز باشد.

مهاجم توسط مرکز امنیت سایبری ملی (NCSC-FI)، زیر نظر آژانس حمل و نقل و ارتباطات فنلاند (Traficom)، شناسایی شد.

به گفته این مرکز، گروه هکریست طرفدار روسیه موسوم به NoName057 (16) در هفته گذشته حملات منع سرویس توزیع شده را روی چندین وب‌سایت فنلاندی انجام داده است. اینها شامل سایت‌های سازمان‌ها در بخش‌های انرژی، مالی و لجستیک بود.

مرکز امنیت سایبری ملی فنلاند گفت که حملات منع سرویس توزیع شده احتمالاً با هدف جلب دید موضع سیاسی آنها انجام می‌شود و این گروه ادعاهای اغراق‌آمیزی را مطرح کرده که می‌تواند به عنوان اطلاعات نادرست طبقه‌بندی شود، به عنوان مثال در مورد سیاستمداران فنلاند یا سیاست خارجی این کشور.

این مرکز هشدار داد که ممکن است در آخر هفته انتخابات نیز حملاتی دیده شود و در بررسی هفتگی خود اعلام کرد:

«در برخی موارد، حملات می‌توانند باعث اختلالات موقت در سرویس‌های مربوط به انتخابات، مانند سرویس نتایج شوند، اما نتیجه واقعی انتخابات و قابلیت اطمینان آن تحت تأثیر حملات منع سرویس توزیع شده قرار نمی‌گیرد.»

مرکز اظهار داشت که مقدمات برای چنین اختلالات مرتبط با انتخابات فراهم شده و مقامات در حال تبادل اطلاعات در مورد هرگونه مشاهدات مربوطه هستند.

ماتا خاطرنشان کرد که لیست ها و اعداد نامزدها را می‌توان در وب‌سایت‌های رسمی و همچنین مراکز رأی‌گیری یافت.

منبع:

تازه ترین ها
دیدار
1404/05/21 - 12:20- آمریکا

دیدار ترامپ با مدیرعامل اینتل

ترامپ پس از درخواست استعفای مدیرعامل اینتل، جلسه‌ای مهم با او برگزار کرد.

اقدام
1404/05/21 - 11:57- سایرفناوری ها

اقدام قانونی ایلان ماسک علیه اَپل

ایلان ماسک اعلام کرد که به دلیل رتبه‌بندی اپ‌استور، علیه اَپل اقدام قانونی خواهد کرد.

حمله
1404/05/21 - 11:35- جرم سایبری

حمله گروه باج‌افزاری اینترلاک به شهرداری سنت پل

گروه باج‌افزاری اینترلاک که اف‌بی‌آی ماه گذشته درباره آن به مردم هشدار داده بود، مدعی شده است حمله سایبری‌ای را انجام داده که بخش‌های بزرگی از شهرداری سنت پل را مختل کرده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.