about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نماینده مجلس آذربایجان، روسیه را مسئول حمله سایبری ماه فوریه گذشته معرفی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ رامید نامازوف (Ramid Namazov)، رئیس کمیسیون مقابله با تهدیدات ترکیبی پارلمان آذربایجان، در تاریخ ۲ می سال جاری ادعا کرد که روسیه پشت حمله سایبری ماه فوریه گذشته به رسانه‌های آذربایجان بوده است.

به گفته نامازوف، تحقیقات نشان داده که حمله سایبری علیه آذربایجان که در ۲۰ فوریه امسال رخ داد، توسط گروه هکری «APT29» انجام شده که با نام «Cozy Bear» نیز شناخته می‌شود و به طور گسترده اعتقاد بر این است که با سرویس اطلاعات خارجی روسیه مرتبط است.

این نماینده مجلس مدعی شد:

«فعالیت‌های APT29 که در جاسوسی سایبری مشارکت دارد، عمدتاً علیه سازمان‌های دولتی، مأموریت‌های دیپلماتیک خارجی و همچنین حوزه‌های سیاسی، دفاعی، انرژی، رسانه‌ای و سایر حوزه‌های حیاتی انجام می‌شود.»

نامازوف اظهار داشت که این حمله به تلافی تعطیلی خانه روسیه در باکو در اوایل فوریه قبل و احتمال تعطیلی شعبه آذربایجانی رادیو اسپوتنیک بوده است.

وی افزود:

«به دلیل همین فرآیندها است که این حادثه مداخله سایبری با انگیزه سیاسی رخ داده است.»

آذربایجان که روابط تاریخی خود را با روسیه حفظ کرده، پس از سقوط پرواز «J2-8243» در 25 دسامبر سال گذشته، شاهد کاهش روابط با مسکو بوده است. الهام علی‌اف، رئیس جمهور آذربایجان، روسیه را مقصر این سقوط معرفی کرد.

کارشناسان ادعا کردند که گروه‌های هکری روسی در طول جنگ با اوکراین، در اشکال مختلف جنگ سایبری، از جمله حملات سایبری، هک زیرساخت‌های غیرنظامی در اروپا و دخالت در انتخابات خارجی، مشارکت داشته‌اند.
 

منبع:

تازه ترین ها
هوش
1404/08/02 - 09:31- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی جدید بیماری‌ را قبل از ابتلا تشخیص می‌دهد

دانشمندان چینی از مدل پیشرفته‌ای به نام «ژنوس» (Genos) رونمایی کردند؛ سامانه‌ای هوش مصنوعی که همچون مغزی هوشمند می‌تواند زبان بدن و رمزهای ژنتیکی انسان را درک و تفسیر کند.

عراق
1404/08/02 - 09:28- سایرفناوری ها

عراق پلتفرم بازی‌های رایانشی را فیلتر کرد

عراق پلتفرم آمریکایی روبلاکس، که بازی‌های رایانشی تولید شده توسط کاربران را منتشر می‌کند، به دلیل نگرانی‌ها درباره امنیت کودکان، مسدود کرد.

نسخه
1404/08/02 - 09:26- پیام رسان بومی

نسخه پیام رسان آیگپ برای اندروید بروزسانی شد

پیام‌رسان آیگپ در تازه‌ترین نسخه 5.0.0 خود با تمرکز بر بهبود تجربه کاربری و ارتقاء عملکرد، مجموعه‌ای از قابلیت‌ها و اصلاحات جدید را عرضه کرد.