about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

افسر سابق سازمان سیا مدعی فعالیت‌های غیرقانونی مأموران اطلاعاتی روسیه در فنلاند شد و در این‌باره هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شان ویسووسر (Sean Wiswesser)، افسر سابق سازمان سیا، هشدار داد که مأموران اطلاعاتی روسیه به عنوان بخشی از کمپین جنگ هیبریدی مسکو، به طور فعال در جامعه فنلاند مخفیانه فعالیت می‌کنند. ویسووسر اظهار داشت که فنلاند با وجود پیوستن به ناتو، با چالش‌های امنیتی مداومی روبرو است و روسیه از اختلافات اجتماعی و آسیب‌پذیری‌های مرزی سوءاستفاده می‌کند.

این افسر سابق سازمان سیا، درخصوص حضور مأموران مخفی روسیه داخل مرزهای فنلاند به عنوان بخشی از استراتژی گسترده‌تر جنگ هیبریدی مسکو هشدار داد. ویسووسر، که سال‌ها ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه را ردیابی می‌کرد، فاش کرد که این افراد غیرقانونی هویت‌های جعلی خود را در حالی که در جامعه فنلاند نفوذ کرده‌اند، حفظ می‌کنند.

تاکتیک‌های جنگ هیبریدی روسیه

به گفته ویسووسر، روسیه از عملیات‌های اطلاعاتی پیچیده‌ای با هدف قرار دادن مسائل اجتماعی تفرقه‌انگیز از جمله مهاجرت، بیکاری و سیاست دفاعی برای تضعیف دموکراسی‌های غربی استفاده می‌کند. او ادعا کرد که مسکو عملیات‌های سایبری، تبلیغات و کمپین‌های نفوذ پنهانی را به رویارویی نظامی متعارف ترجیح می‌دهد و فنلاند را هدف اصلی این جنگ مخفی مداوم توصیف کرد.

اهداف استراتژیک و مزیت عملیاتی

این تحلیلگر سابق اطلاعاتی مدعی شد که هدف نهایی پوتین معکوس کردن فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی است که رهبر روسیه آن را یک فاجعه تاریخی توصیف کرده است. ویسووسر مزیت عملیاتی قابل توجه روسیه را برجسته و خاطرنشان کرد که آژانس اطلاعات داخلی روسیه (FSB) به تنهایی تقریباً 100 هزار مأمور را استخدام و برتری عددی قابل توجهی نسبت به همتایان غربی ایجاد می‌کند.

آسیب‌پذیری‌های مرزی و استراتژی بلندمدت

مرز گسترده فنلاند با روسیه چالش‌های امنیتی مداومی را ایجاد می‌کند؛ ویسووسر به نظارت ناکافی در مناطق خاصی اشاره کرد که مسکو می‌داند چگونه از آنها بهره‌برداری کند. او برنامه‌ریزی استراتژیک چند دهه‌ای روسیه را با چرخه‌های سیاسی 4 ساله غرب مقایسه کرد و به مسکو درخصوص اجرای کمپین‌های جنگ هیبریدی خود در سراسر اروپا و کشورهای عضو ناتو هشدار داد.
 

منبع:

تازه ترین ها
بهبود
1404/11/23 - 09:22- اروپا

بهبود بهداشت سایبری اوکراین با پیوستن به روز اینترنت امن‌تر

اوکراین اعلام کرد که با هدف شکل‌گیری فرهنگ رفتار ایمن آنلاین و بهداشت سایبری اوکراینی‌ها، به روز اینترنت امن‌تر پیوسته است.

ترس
1404/11/23 - 09:08- ایران

ترس رژیم صهیونیستی از تشدید حملات سایبری ایران

سازمان‌های شین‌بت و اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی مدعی افزایش شدید حملات سایبری ایران علیه مقامات و روزنامه‌نگاران شدند.

حضور
1404/11/23 - 08:42- تروریسم سایبری

حضور کارشناسان دفاعی در اجلاس امنیت سایبری تل‌آویو

کارشناسان دفاعی، استارت‌آپ‌ها و سرمایه‌گذاران بین‌المللی برای حضور در اجلاس امنیت سایبری تل‌آویو گرد هم آمدند.