about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

شرکت «Positive Technologies» با یک ارائه‌دهنده روسی راه‌حل‌های امنیت سایبری باهدف اشتراک تخصص امنیت سایبری مشارکت کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ استارت‌آپ روسی «Positive Technologies» قرارداد همکاری با شرکت مصری «Mideast Communication Systems»، ارائه‌دهنده پیشرو فناوری اطلاعات و راه‌حل‌های امنیت سایبری در بازارهای خاورمیانه و آفریقا، امضا کرد.

این مشارکت بر اشتراک تخصص امنیت سایبری و ترویج مشترک محصولات و خدمات در مصر، عربستان سعودی و آفریقا برای امنیت سایبری مبتنی بر نتیجه متمرکز خواهد بود.

حملات سایبری همچنان در سراسر جهان در حال افزایش است: در خاورمیانه، تعداد آنها در ۳ماهه اول نسبت به مدت مشابه در سال قبل ۳ برابر شده است. در آفریقا، بیش از ۷۰ درصد از کل حملات سایبری در سال گذشته، بخش‌های عمومی، مالی، صنعت و مخابرات را هدف قرار داده است. تحقیقات بازار وب تاریک برای همین دوره نشان می‌دهد که اطلاعات دسترسی به شبکه‌های شرکت‌های بزرگ داخلی به طور متوسط باقیمت ۲۹۷۰ دلار در دسترس است.

بر اساس گزارش ۲۰۲۳-۲۰۲۴ اتحادیه بین‌المللی مخابرات، مصر یکی از ۱۲ کشوری است که بالاترین رتبه را در شاخص جهانی امنیت سایبری کسب کرده است. بااین‌حال، Positive Technologies این کشور را از نظر تعداد حملات سایبری (۱۳ درصد) پس از آفریقای جنوبی (۲۲ درصد) در رتبه دوم در قاره آفریقا قرار داده است.

تارک شاباکا (Tarek Shabaka)، مدیرعامل شرکت مصری، اظهار داشت:

«شرکت ۱۸ سال است که در امنیت سایبری حضور دارد و امروز برنامه راهبُردی ما بر اجرای راه‌حل‌های پیشرفته، حمایت از تحول دیجیتال مصر و گسترش در منطقه متمرکز شده است. شرکت ما در چند سال گذشته حضور خود را در آفریقا افزایش داده است. من مطمئن هستم که همکاری ما با Positive Technologies، توسعه‌دهنده پیشرو راه‌حل‌ها و خدمات امنیت سایبری پیشرفته، به ما کمک می‌کند تا در ایجاد سطح بالایی از انعطاف‌پذیری سایبری در بین شرکت‌ها و سازمان‌ها در منطقه مشارکت داشته باشیم.»

ایلیا لئونوف (Ilya Leonov)، مدیر منطقه‌ای Positive Technologies در خاورمیانه و آفریقا، اظهار داشت که شرکت روسی چندین سال است که در خاورمیانه فعالیت دارد و برای گسترش شبکه شریک خود در آفریقا هیجان‌زده است.

لئونوف گفت:

«شرکت مصری تجربه زیادی با بخش دولتی و مؤسسات مالی دارد و می‌بینیم بیش از نیمی از حملات سایبری در آفریقا هدف قرار گرفته‌اند. ما آماده هستیم تا تخصص، تجربه و دانش عملی گسترده خود را با شرکای خود به اشتراک بگذاریم. همکاری ما با این شرکت فراتر از مصر گسترش خواهد یافت و سایر کشورهای خاورمیانه و آفریقا را نیز شامل می‌شود. اولویت به ایمنی صنعتی، «DevSecOps»، خدمات تیم قرمز و ارزیابی امنیتی داده خواهد شد.»

Mideast Communication Systems در سال ۲۰۰۶ در مصر تأسیس شد و امروز نیز دارای دفتری در نایروبی است و در ۱۰ کشور در شرق و مرکز آفریقا فعالیت می‌کند. این شرکت سالانه میزبان نشست «FDC Summit»، یکی از بزرگ‌ترین نمایشگاه‌های فناوری اطلاعات در مصر است که با دولت مصر و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
مقاومت
1404/05/17 - 12:25- سایرفناوری ها

مقاومت انویدیا در مقابل ادعاهای درهای پشتی

انویدیا در برابر درخواست‌های مربوط به درِ پشتی تراشه مقاومت می‌کند.

توسعه
1404/05/17 - 11:11- هوش مصنوعي

توسعه ربات هوش مصنوعی توسط نماینده مجلس بریتانیا

نماینده مجلس بریتانیا یک ربات هوش مصنوعی باهدف تقویت ارتباط با موکلان خود ایجاد کرد.

هزینه‌های
1404/05/17 - 10:52- هوش مصنوعي

هزینه‌های سرسام‌آور در اجرای قانون هوش مصنوعی کُلرادو

قانون هوش مصنوعی کلرادو در بحبوحه بحران بودجه در دست بررسی است.