about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ازبکستان و مسترکارت در مورد مشارکت امنیت سایبری در سیستم‌های پرداخت و جلوگیری از کلاهبرداری‌های سایبری گفتگو کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وبگاه تخصصی ترِند (Trend) اعلام کرد که ازبکستان و مسترکارت (Mastercard) در مورد اقدامات امنیت سایبری در سیستم‌های پرداخت و راهبردهای جلوگیری از کلاهبرداری مربوط به کارت‌های بانکی بحث و گفتگو کردند.

این خبر پس از دیدار نمایندگان مسترکارت و مرکز امنیت سایبری بانک مرکزی ازبکستان (CERT-CBU) منتشر شد.

در این نشست، کارشناسان درباره تقویت امنیت سایبری در تراکنش‌های مالی و کاهش ریسک‌های مرتبط با پرداخت‌های دیجیتالی تبادل نظر کردند. نمایندگان مسترکارت همچنین مروری بر تهدیدهای سایبری جهانی در حال ظهور مرتبط با توسعه سریع سیستم‌های پرداخت بدون نقد ارائه کردند.

در نهایت، هر 2 طرف چشم به راه پیوستن مشارکت برای تقویت دانش امنیت سایبری، خنثی کردن تراکنش‌های جعلی و ارائه راه‌حل‌های محکم برای مقابله با تهدیدات سایبری امروزی بودند.

پیش از این، دِنیس فیلیپوف (Denis Filippov)، مدیر کل مسترکارت در ازبکستان، گفت که مسترکارت به راحتی و سرعت پرداخت‌ها، امنیت سایبری و معرفی راه‌حل‌های نوآورانه توجه زیادی دارد.

فیلیپوف اظهار داشت:

«ما همچنین کار اطلاعاتی فعالی را انجام می‌دهیم. اغلب ساکنان ازبکستان کارت‌های ما را منحصراً به عنوان کارت‌های سفر می‌شناسند. ما تلاش می‌کنیم تا مردم را آگاه کنیم که استفاده از کارت‌های مسترکارت در کشور نیز راحت است.»
 

منبع:

تازه ترین ها
حذف
1404/10/01 - 13:27- هوش مصنوعي

حذف مشاغل توسط هوش مصنوعی در مقیاس انقلاب صنعتی

رئیس بانک انگلستان هشدار داد که هوش مصنوعی می‌تواند مشاغل را در مقیاس انقلاب صنعتی از بین ببرد.

مشارکت
1404/10/01 - 13:19- هوش مصنوعي

مشارکت گوگل با دانشگاه تل‌آویو در حوزه هوش مصنوعی

دانشگاه تل‌آویو و شرکت گوگل در اراضی اشغالی یک همکاری تحقیقاتی یک میلیون دلاری در حوزه هوش مصنوعی آغاز کردند.

جریمه
1404/10/01 - 12:21- اروپا

جریمه اپل توسط سازمان ضد انحصار ایتالیا

سازمان ضد انحصار ایتالیا، اپل را به دلیل سوءاستفاده از موقعیت برتر خود در اپ‌استور جریمه کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.