about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

بانک‌های مرکزی مالزی و تایلند برای تقویت امنیت سایبری و مبارزه با کلاهبرداری دیجیتال یادداشت تفاهمی امضا کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بانک‌های مرکزی مالزی و تایلند یادداشت تفاهمی را برای تقویت تلاش‌های مشترک خود در حوزه امنیت سایبری و حفاظت از کلاهبرداری دیجیتال امضا کردند.

براساس بیانیه‌ای که در وب‌سایت بانک‌های مرکزی 2 کشور منتشر شد، طبق این تفاهم‌نامه، بانک مرکزی مالزی (BNM) و بانک تایلند (BOT) با هدف ارتقای روابط کاری نزدیک‌تر برای امکان اشتراک‌گذاری اطلاعات مؤثرتر، ظرفیت‌سازی و تبادل بهترین شیوه‌ها هستند.

داتو سری عبدالرشید غفور (Dato' Seri Abdul Rasheed Ghaffour)، رئیس بانک مرکزی مالزی و سِتاپوت سوتیوارتناروپوت (Sethaput Suthiwartnarueput)، رئیس بانک تایلند، تفاهم‌نامه را امضا کرد.

عبدالرشید غفور گفت:

«مشارکت با بانک تایلند به طور قابل توجهی فعالیت ما را در حوزه امنیت سایبری و مبارزه با کلاهبرداری دیجیتال عمیق‌تر خواهد کرد.»

رئیس بانک تایلند نیز درخصوص این همکاری اظهار داشت:

«از طریق این مشارکت، هدف ما افزایش انعطاف‌پذیری و امنیت سیستم‌های مالی خود به نفع مصرف کنندگان در هر 2 کشور است.»
 

منبع:

تازه ترین ها
ائتلاف
1404/11/23 - 19:03- هوش مصنوعي

ائتلاف جهانی خواستار ممنوعیت ابزارهای برهنه ساز هوش مصنوعی شد

ائتلاف جهانی خواستار ممنوعیت ابزارهای برهنه ساز هوش مصنوعی به دلیل نگرانی از ایمنی کودکان شد.

تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

اهدا
1404/11/23 - 17:07- هوش مصنوعي

اهدا ۲۰ میلیون دلار به یک گروه سیاسی آمریکایی توسط آنتروپیک

شرکت آنتروپیک ۲۰ میلیون دلار به یک گروه سیاسی آمریکایی حامی مقررات هوش مصنوعی اهدا خواهد کرد.