about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

کسپرسکی و زامبیا در حال بررسی همکاری برای مبارزه با جرایم سایبری در سرتاسر قاره آفریقا هستند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ با افزایش تهدیدات امنیت سایبری در سرتاسر قاره آفریقا، کسپرسکی (Kaspersky)، تأمین‌کننده امنیت سایبری و ضد ویروس جهانی و زامبیا در حال بررسی همکاری برای مبارزه با جرایم سایبری در این کشور آفریقای جنوبی هستند.

هیئتی از کسپرسکی با وزارت علوم و فناوری زامبیا دیدار کرد تا به‌روزرسانی در مورد تلاش‌های خود برای مبارزه با جرایم سایبری در سطح محلی و بین‌المللی ارائه کند.

فلیکس چیپوتا موتاتی (Felix Chipota Mutati)، وزیر علوم و فناوری، گفت :

«به تیم گفتم که دولت سخت کار می‌کند تا امنیت دیجیتال در کشور را تضمین کند تا سرمایه‌گذاران و شهروندان را از امنیت آنلاین خود مطمئن کند. من به آن تیم توضیح دادم که چگونه زیرساخت دیجیتال خود را در کشور تقویت می‌کنیم تا اطمینان حاصل شود که کشور به جذب سرمایه‌گذاری ادامه می‌دهد. با علم به اینکه کسپرسکی فراتر از تولید آنتی ویروس از رایانه کار می‌کند، از تیم درخواست کردم تا ظرفیت‌سازی کنند تا بتوانیم فضای مجازی امنی برای شهروندان خود داشته باشیم.»

بریلیانت هابینزو (Brilliant Habeenzu)، دبیر دائمی فناوری و علوم زامبیا، از بخش خصوصی خواست تا با دولت برای مبارزه با جرایم سایبری همکاری کند.

او توضیح داد که زامبیایی‌ها پول زیادی را در رویارویی با کلاهبرداران آنلاین از دست می‌دهند و نیاز به پایان دادن به این مشکل وجود دارد.

جنی سوجین گان (Genie Sugene Gan)، مدیر امور دولتی و سیاست عمومی کسپرسکی، قول داد با سازمان‌های مجری قانون برای مبارزه با حملات سایبری در زامبیا همکاری کند.

گان گفت :

«آفریقا در برابر بسیاری از حملات سایبری آسیب‌پذیر است زیرا تعداد تهدیداتی که این قاره به صورت سالانه دریافت می‌کند، بسیار است.»

منبع:

تازه ترین ها
جریمه
1404/04/16 - 13:27- آسیا

جریمه شدن اپلیکیشن‌های چینی در تایوان

تایوان اپلیکیشن‌های چینی را به اتهام نقض امنیت داده‌ها جریمه کرد.

مسدودسازی
1404/04/16 - 13:22- جرم سایبری

مسدودسازی ۳ هزار حساب ایمیل توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که ۳ هزار حساب ایمیل اوت لوک و هاتمیل را که معتقد بود توسط کارکنان فناوری اطلاعات کره شمالی ایجاد شده‌اند، تعلیق کرده است.

محکومیت
1404/04/16 - 13:04- جنگ سایبری

محکومیت 16 ساله مجرم سایبری حامی اوکراین در روسیه

یک دادگاه در روسیه مردی را به اتهام انجام حملات سایبری که باعث اختلال در زیرساخت‌های حیاتی شد، به ۱۶ سال حبس در زندان با امنیت بالا محکوم کرد. این خبر روز چهارشنبه توسط مقامات اعلام شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.