about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

مقامات منطقه‌ای اروپا خواستار مشارکت بیشتر در برنامه‌های امنیت سایبری اتحادیه اروپا هستند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، مقامات منطقه‌ای اروپا خواستار مشارکت بیشتر در برنامه‌های امنیت سایبری اتحادیه اروپا هستند و بر لزوم تخصص محلی برای شکل‌دهی به استراتژی‌های مؤثر حفاظت از بیمارستان‌ها تأکید می‌کنند.

آخرین طرح کمیسیون اروپا برای تقویت امنیت سایبری بیمارستان‌ها، توجه مقامات منطقه‌ای در سراسر اتحادیه اروپا را به خود جلب کرده است و اعلام کردند که از تصمیم‌گیری‌های کلیدی کنار گذاشته شده‌اند.

آنها ادعا می‌کنند که غیبت آنها می‌تواند اثربخشی کلی این استراتژی را تضعیف کند.

با افزایش حملات سایبری به سیستم‌های مراقبت‌های بهداشتی، نمایندگان منطقه‌ای اصرار دارند که باید در این میز مذاکره جایی داشته باشند.

آنها به‌عنوان کسانی که مستقیماً بیمارستان‌ها و بهداشت عمومی را مدیریت می‌کنند، هشدار می‌دهند که تصمیمات از بالابه‌پایین ممکن است چالش‌های فوری محلی را نادیده بگیرد و منجر به سیاست‌های ضعیف و ناهماهنگ شود.

طرح کمیسیون شامل ایجاد یک مرکز اختصاصی امنیت سایبری سلامت تحت‌نظر آژانس امنیت سایبری اتحادیه اروپا (ENISA) و راه‌اندازی یک سیستم هشدار تهدید در سراسر اتحادیه اروپا است.

بااین‌حال، تردیدهایی در مورد چگونگی دستیابی به این اهداف بدون بودجه اضافی یا راهنمایی‌های روشن در مورد مشارکت منطقه‌ای وجود دارد.

این نگرانی‌ها به یک رویکرد مشارکتی‌تر که به دانش منطقه‌ای بها می‌دهد، اشاره دارد.

منبع:

تازه ترین ها
اپراتور
1404/06/24 - 08:39- هوش مصنوعي

اپراتور هوش مصنوعی کشور در آستانه صدور مجوز

معاون سیاستگذاری، برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال گفت: اپراتور هوش مصنوعی کشور به زودی در اولین کمیسیون تنظیم مقررات تصویب و مجوز آن صادر می‌شود.

هوش
1404/06/24 - 08:36- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی حالا می‌تواند به حفظ بینایی بیماران مبتلا به قوز قرنیه کمک کند

پژوهشگران موفق شده‌اند با کمک هوش مصنوعی پیش‌بینی کنند کدام بیماران برای تثبیت قرنیه و حفظ بینایی خود نیاز به درمان دارند.

ظرفیت
1404/06/24 - 08:29- هوش مصنوعي

ظرفیت شناسی توسعه هوش مصنوعی در کشور

ظرفیت‌های کشور در توسعه هوش مصنوعی در قالب شش ظرفیت نیروی انسانی، نهادی، ارتباطات منطقه‌ای و بین‌المللی، سرمایه‌گذاری، زیست بوم نوآوری و زیرساختی در کشور شناسایی شده است.