about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

مقامات منطقه‌ای اروپا خواستار مشارکت بیشتر در برنامه‌های امنیت سایبری اتحادیه اروپا هستند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، مقامات منطقه‌ای اروپا خواستار مشارکت بیشتر در برنامه‌های امنیت سایبری اتحادیه اروپا هستند و بر لزوم تخصص محلی برای شکل‌دهی به استراتژی‌های مؤثر حفاظت از بیمارستان‌ها تأکید می‌کنند.

آخرین طرح کمیسیون اروپا برای تقویت امنیت سایبری بیمارستان‌ها، توجه مقامات منطقه‌ای در سراسر اتحادیه اروپا را به خود جلب کرده است و اعلام کردند که از تصمیم‌گیری‌های کلیدی کنار گذاشته شده‌اند.

آنها ادعا می‌کنند که غیبت آنها می‌تواند اثربخشی کلی این استراتژی را تضعیف کند.

با افزایش حملات سایبری به سیستم‌های مراقبت‌های بهداشتی، نمایندگان منطقه‌ای اصرار دارند که باید در این میز مذاکره جایی داشته باشند.

آنها به‌عنوان کسانی که مستقیماً بیمارستان‌ها و بهداشت عمومی را مدیریت می‌کنند، هشدار می‌دهند که تصمیمات از بالابه‌پایین ممکن است چالش‌های فوری محلی را نادیده بگیرد و منجر به سیاست‌های ضعیف و ناهماهنگ شود.

طرح کمیسیون شامل ایجاد یک مرکز اختصاصی امنیت سایبری سلامت تحت‌نظر آژانس امنیت سایبری اتحادیه اروپا (ENISA) و راه‌اندازی یک سیستم هشدار تهدید در سراسر اتحادیه اروپا است.

بااین‌حال، تردیدهایی در مورد چگونگی دستیابی به این اهداف بدون بودجه اضافی یا راهنمایی‌های روشن در مورد مشارکت منطقه‌ای وجود دارد.

این نگرانی‌ها به یک رویکرد مشارکتی‌تر که به دانش منطقه‌ای بها می‌دهد، اشاره دارد.

منبع:

تازه ترین ها
اینترنت
1404/09/28 - 10:21- سایرفناوری ها

اینترنت سفید برای رساندن صدای مردم ایران به جهان بود

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در واکنش به جنجال‌های اخیر پیرامون اینترنت طبقاتی، هدف از ارائه سیم‌کارت‌های سفید را تقویت صدای مردم ایران در عرصه بین‌المللی توصیف کرد.

واتساپ
1404/09/28 - 10:16- جنگ سایبری

واتساپ در معرض تهدیدی جدی / چگونه از حساب خود محافظت کنیم؟

یک حمله سایبری جدید علیه پیام‌رسان واتساپ کشف شده که به مجرمان اجازه می‌دهد بدون نیاز به رمز عبور یا نفوذ فنی پیچیده، به‌طور کامل به حساب کاربران دسترسی پیدا کنند.

آپدیت جدید اینستاگرام، تعداد هشتگ پست‌ها را محدود می‌کند

اینستاگرام برای مقابله با اسپم و تأکید بر کیفیت محتوا، محدودیت جدید و مهمی را برای تعداد هشتگ‌های هر پست اعمال می‌کند.