about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

دانشگاه دبی و شرکت «EMT» برای تقویت همکاری در زمینه امنیت سایبری و هوش مصنوعی همکاری کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دانشگاه دبی (UD)، مؤسسه معتبر «AACSB» و «ABET»، از طریق مرکز امنیت سایبری و تاب‌آوری کاربردی (C-SAR)، با شرکت «EMT»، یکی از ارائه‌دهندگان پیشرو در زمینه راه‌حل‌ها و خدمات امنیت سایبری در منطقه خاورمیانه و آفریقا، تفاهم‌نامه‌ای (MOU) منعقد کرد.

این توافق‌نامه توسط عیسی بستاکی (Eesa Bastaki)، رئیس دانشگاه دبی و محمد مبصری (Mo Mobasseri)، مدیر اجرایی emt، طی مراسمی در دبی امضا شد.

تفاهم‌نامه چارچوبی برای همکاری بین دو نهاد ایجاد می‌کند که زمینه‌های زیر به عنوان اولویت‌های کلیدی مشخص شده‌اند:

•    ترویج ابتکارات و برنامه‌ها: ترویج مشترک محصولات، خدمات، دوره‌ها و فعالیت‌ها، از جمله ابتکارات زیرنظر مرکز امنیت سایبری و تاب‌آوری کاربردی دانشگاه.
•    دسترسی ترجیحی: گسترش نرخ‌ها و پیشنهادات ترجیحی برای برنامه‌ها، خدمات و محصولات به کارمندان و خانواده‌های هر دو طرف.
•    همکاری تحقیقاتی: توسعه تحقیقات مشترک و پروژه‌های مشترک، به ویژه در زمینه‌های امنیت سایبری و تاب‌آوری دیجیتال.
•    توسعه دانشجویان: تسهیل دوره‌های کارآموزی و فرصت‌های آموزشی عملی برای دانشجویان دانشگاه دبی از طریق EMT و مرکز امنیت سایبری و تاب‌آوری کاربردی.
•    تعامل با صنعت: ارائه سخنرانی‌های مهمان، سمینارها و ارائه راه‌حل‌ها توسط کارشناسان EMT به دانشجویان دانشگاه دبی، که امکان آشنایی مستقیم با شیوه‌ها و فناوری‌های فعلی صنعت را فراهم می‌کند.

بستاکی در این مراسم بر اهمیت این همکاری تأکید کرد و گفت:

«دانشگاه دبی متعهد به پیشرفت دانش و عمل در امنیت سایبری است. همکاری ما با EMT بستری قوی برای پیوند تحقیقات دانشگاهی با تخصص صنعت فراهم و از این طریق از تلاش‌های امارات متحده عربی در ساخت یک اکوسیستم دیجیتال امن و مقاوم حمایت می‌کند.»

مبصری نیز خاطرنشان کرد:

«EMT برای نقش مشارکت‌های دانشگاهی در توسعه استعدادهای آینده ارزش قائل است. این توافق با دانشگاه دبی نشان دهنده تعهد مشترک ما برای تقویت تحقیق، نوآوری و توسعه حرفه‌ای در زمینه امنیت سایبری در منطقه است. این ابتکار بخشی از مسئولیت اجتماعی شرکتی ما است و منعکس کننده رویای شخصی من برای اطمینان از تجهیز و آموزش قهرمانان آینده کشورمان و منطقه وسیع‌تر است.»

این تفاهم‌نامه به مدت دو سال معتبر خواهد بود و نشان دهنده هدف 2 طرف برای تقویت همکاری معنادار در حمایت از اولویت‌های ملی امارات متحده عربی در امنیت سایبری و تاب‌آوری دیجیتال است.

منبع:

تازه ترین ها
حذف
1404/10/01 - 13:27- هوش مصنوعي

حذف مشاغل توسط هوش مصنوعی در مقیاس انقلاب صنعتی

رئیس بانک انگلستان هشدار داد که هوش مصنوعی می‌تواند مشاغل را در مقیاس انقلاب صنعتی از بین ببرد.

مشارکت
1404/10/01 - 13:19- هوش مصنوعي

مشارکت گوگل با دانشگاه تل‌آویو در حوزه هوش مصنوعی

دانشگاه تل‌آویو و شرکت گوگل در اراضی اشغالی یک همکاری تحقیقاتی یک میلیون دلاری در حوزه هوش مصنوعی آغاز کردند.

جریمه
1404/10/01 - 12:21- اروپا

جریمه اپل توسط سازمان ضد انحصار ایتالیا

سازمان ضد انحصار ایتالیا، اپل را به دلیل سوءاستفاده از موقعیت برتر خود در اپ‌استور جریمه کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.