about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

امارات با کمک مالی هنگفت در حوزه فناوری، روابط خود را با رژیم صهیونیستی تقویت کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ منابع رسانه‌ای عبری فاش کردند که غول دفاعی اماراتی «EDGE» حدود 30 درصد از سهام شرکت امنیتی اسرائیلی «Thirdeye Systems» را به مبلغ 10.3 میلیون دلار خریداری کرده است. براساس گزارش والا نیوز (Walla News)، استارت‌آپ اسرائیلی در فناوری شناسایی هواپیماهای بدون سرنشین تخصص دارد و ارتش رژیم صهیونیستی تأیید کرده که این قرارداد بر تعمیق روابط امنیتی بین ابوظبی و تل‌آویو تأکید دارد.

رویترز تأیید کرد که شرکت اماراتی مبلغ 12 میلیون دلار اضافی را به سرمایه‌گذاری مشترک با Thirdeye Systems تزریق خواهد کرد که سرمایه‌گذاری‌های نادر امارات متحده عربی در اراضی اشغالی را از زمان آغاز جنگ غزه در 15 ماه پیش تقویت می‌کند. این اقدام بر ادامه همکاری امنیتی ابوظبی با تل‌آویو، علی‌رغم کمپین نظامی مستمر رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان، تأکید می‌کند.

امارات شراکت امنیتی خود با اسرائیل را از طریق سرمایه‌گذاری مالی قابل توجه و اتحاد استراتژیک خود با تل‌آویو را علیرغم تهاجم مداوم این رژیم  به غزه تقویت کرده است.

Thirdeye در فناوری شناسایی هواپیماهای بدون سرنشین تخصص دارد و ارتش رژیم صهیونیستی و اعضای ناتو را تأمین می‌کند.

درحالی‌که بسیاری از شرکت‌های اماراتی از زمان آغاز جنگ در 15 ماه پیش علناً از رژیم صهیونیستی فاصله گرفته‌اند، این اقدام نشان‌دهنده یک سرمایه‌گذاری عمومی نادر و ادامه تعامل ابوظبی با تل‌آویو علی‌رغم واکنش‌های منطقه‌ای است.

رودریگو تورس (Rodrigo Torres)، رئیس EDGE، تأکید کرد که این معامله برای 2 طرف سودمند است و توسعه سیستم‌های امنیتی جدید را تسریع می‌کند. از زمان شروع جنگ غزه، سهام Thirdeye با افزایش قراردادهای نظامی 51 درصد افزایش یافته است.

علیرغم انتقاد رسمی امارات از اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، روابط دیپلماتیک و تجاری خود را حفظ کرده است. رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند که محمد بن زاید (Mohammed bin Zayed)، رئیس‌جمهور امارات متحده عربی، این هفته به طور خصوصی میزبان نفتالی بنت (Naftali Bennett)، نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی، در ابوظبی بود که بر روابط جاری بین 2 طرف تأکید کرد.
 

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/06/31 - 17:22- هوش مصنوعي

استفاده کشاورزان هندی از هوش مصنوعی

پیش‌بینی‌های هوش مصنوعی به میلیون‌ها کشاورز هندی کمک می‌کند.

روندهای
1404/06/31 - 17:00- هوش مصنوعي

روندهای نوظهور هوش مصنوعی در سال ۲۰۲۶

تأثیر هوش مصنوعی در سال ۲۰۲۶ به‌سرعت در برنامه‌های نرم‌افزاری، حمل‌ونقل، صنعت، کار و قدرت بین‌المللی گسترش خواهد یافت.

دسترسی
1404/06/31 - 16:34- هوش مصنوعي

دسترسی رایگان به چت جی‌پی‌تی در دانشگاه آکسفورد

دانشگاه آکسفورد، دسترسی رایگان به چت جی‌پی‌تی اِجو را برای همه کارکنان و دانشجویان ارائه می‌دهد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.