about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

ادعای
1403/12/28 - 16:00- جنگ سایبری

ادعای حمله سایبری به ۱۱۶کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران

🔹از بامداد امروز خبر حمله سایبری به ۱۱۶ کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران توسط گروه لب دوختگان در برخی از خبرگزاری‌های معاند منتشر شد

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی گفت: برای تحقق حکمرانی حوزه بلاکچین باید الزامات آن به درستی تعیین و مصوب شود و مرکز ملی فضای مجازی نیز در این زمینه مصمم است.

حسین دلیریان سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به اقدامات مرکز ملی در حوزه تنظیم گری و کمک به حل مشکلات کسب وکارها، گفت: مرکز ملی فضای مجازی تلاش کرده که به عنوان تنظیم‌گر تنظیم‌گران، تسهیل کننده و سیاست گذار امور مرتبط با حوزه فضای مجازی باشد و در این زمینه در بسیاری از حوزه ها دستورالعمل ها، مصوبات و اسنادی را با همکاری تنظیم گران بخشی تهیه، مصوب و ابلاغ کرده است.

وی افزود: یکی از مهمترین حوزه ها، حوزه بلاکچین است که امروز در کشورمان دربرگیری قابل توجهی دارد و مرکز ملی فضای مجازی با توجه به اهمیت این موضوع، در این حوزه از مدت ها پیش ورود کرده و اقداماتی را جهت ساماندهی آن انجام داده است.

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی تصریح کرد: یکی از اقدامات مرکز ملی فضای مجازی، ریشه یابی و بررسی مشکلات مردم و شرکت های ارائه کننده خدمات در این حوزه بوده تا بتوان با دید وسیعی، مسائل و مشکلات حوزه بلاکچین را مرتفع کرد. کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور و کارگروه توسعه اقتصاد دیجیتال مرکز ملی فضای مجازی در این زمینه جلسات متعددی تشکیل داده و عملا مشکلات این حوزه را ارزیابی و راهکارهایی را جهت رفع مشکلات مردم در این حوزه، احصاء کرده اند.

دلیریان ادامه داد: در ارزیابی های مرکز ملی فضای مجازی، برخی نقایص در عملکرد تنظیم گران این حوزه و همچنین برخی نیازها اعم از قانونگذاری، شناسایی شده که در بخش های متولی موضوع در مرکز ملی، رفع این مشکلات در حال پیگیری است.

وی با بیان اینکه مطابق سند راهبردی جمهوری اسلامی ایران در فضای مجازی، باید نظام بکارگیری فناوری های نوین فضای مجازی شامل بلاکچین (زنجیره بلوکی) نیز طراحی شود و مرکز ملی فضای مجازی از دستگاه های متولی پیگیر این موضوع است، افزود: حوزه بلاکچین یکی از حوزه های مهم اقتصاد دیجیتال است و در صورتی که درست مدیریت شود، برای کشور ارزآور و سودده خواهد بود و با توجه به گرایشی که مردم جهت استفاده از این حوزه و درآمدزایی از آن در سطح جهان و ایران پیدا کرده اند، نمی توان به این حوزه بی توجه بود.

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی خاطر نشان کرد: همانطور که رهبر معظم انقلاب اخیرا به موضوع حکمرانی قانونمند در فضای مجازی اشاره داشتند و بر تحقق آن تاکید کردند، حتما یکی از حوزه هایی که باید در آن حکمرانی قانونمند کشورمان تحقق پیدا کند، همین حوزه بلاکچین است و قاعدتا برای تحقق این حکمرانی، باید الزامات آن به درستی تعیین و مصوب شود و مرکز ملی فضای مجازی در این زمینه مصمم است.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
افزایش
1404/03/26 - 08:41- تروریسم سایبری

افزایش ۷۰۰ درصدی حملات سایبری علیه رژیم صهیونیستی

شرکت امنیت سایبری رادوِر از افزایش ۷۰۰ درصدی حملات سایبری علیه رژیم صهیونیستی از زمان حمله به ایران خبر داد.

مدیرعامل
1404/03/25 - 16:21- هوش مصنوعي

مدیرعامل انویدیا: زبان برنامه‌نویسی جدید، زبان انسانی است

جنسن هوانگ اعلام کرد که هوش مصنوعی با فراهم‌کردن امکان برنامه‌نویسی با استفاده از زبان انسانی، در حال هموارکردن عرصه فناوری است.

پذیرش
1404/03/25 - 14:44- هوش مصنوعي

پذیرش هوش مصنوعی توسط بخش بهداشت و درمان بریتانیا

بخش بهداشت و درمان بریتانیا هوش مصنوعی را پذیرفته است؛ اما زیرساخت‌های آن همچنان قدیمی است.