about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

مراکش در آفریقا رتبه اول و در جهان رتبه سوم را در هدف حملات سایبری دارد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ گزارش بین‌المللی اخیر توسط هکماناک (Hackmanac)، پلتفرمی متخصص در تحلیل تهدیدات سایبری، نشان داد که مراکش به یکی از کشورهای هدف حملات سایبری در سراسر جهان تبدیل شده است.

مراکش بین ۴ تا ۱۰ ژوئن سال جاری، ۲۷ حمله سایبری را ثبت کرد و پس از ایتالیا (۴۴ حمله) و ایالات متحده (۴۳ حمله) در رتبه سوم جهان قرار گرفت. این رقم در مقایسه با ماه می امسال، که تنها ۱۴ حمله ثبت شد، تقریباً دو برابر در عرض یک ماه، افزایش چشمگیری را نشان می‌دهد.

در سطح قاره‌ای، مراکش در صدر فهرست کشورهای آفریقایی هدف حملات سایبری قرار دارد و بسیار جلوتر از آفریقای جنوبی است که در همین دوره تنها 2 حمله را ثبت کرد. این گزارش هیچ حمله سایبری بزرگی را در سایر کشورهای آفریقایی ذکر نکرده است که موقعیت مراکش را به عنوان هدف اصلی در این قاره تأیید می‌کند.

این گزارش بر افزایش آسیب‌پذیری در زیرساخت‌های دیجیتال مراکش، با وزارتخانه‌ها، نهادهای نظامی و سازمان‌های امنیتی در میان بخش‌های هدف قرار گرفته، تأکید می‌کند. این نشان دهنده یک روند جهانی نگران‌کننده در تهدیدات امنیت سایبری است.

هکمناک همچنین از ۲۱۸ حمله سایبری در ۳۴ کشور در ماه ژوئن امسال خبر داد که شامل ۲۶ حمله حیاتی (12 درصد از کل حملات) بود. نزدیک به ۱۶.۶ ترابایت داده‌های حساس مورد نفوذ قرار گرفتند که نشان‌دهنده مقیاس آسیب‌پذیری‌های مورد سوءاستفاده است.

بیشتر حملات مشاهده شده در هفته گذشته به گروه NoName057 (16) نسبت داده شد که هم در وب روشن و هم در وب تاریک فعال است. این گروه مسئولیت ۴۶ نفوذ را بر عهده گرفت که عمدتاً زیرساخت‌های عمومی را هدف قرار می‌داد.

از ماه آوریل سال جاری، چندین مؤسسه مراکشی، از جمله صندوق ملی تأمین اجتماعی (CNSS) و وزارتخانه‌های کشاورزی و اشتغال، هدف قرار گرفته‌اند. اخیراً، گروهی به نام «JabaRoot DZ» ادعا کرد که وزارت دادگستری را هک و داده‌های حساس مربوط به قضات و مقامات را فاش کرده است. با این حال، مقامات رسماً هرگونه نقض امنیتی را تکذیب کردند و اطمینان دادند که هیچ آسیب‌پذیری شناسایی نشده است.

با توجه به تشدید حملات و افزایش پیچیدگی عوامل تهدید، از مقامات مراکشی خواسته شد تا فوراً قابلیت‌های امنیت سایبری خود را تقویت کنند. فراوانی حملات هدفمند، شدت خسارات و حساسیت بخش‌های آسیب‌دیده، نیازمند واکنشی سریع، استراتژیک و منطقه‌ای برای محافظت از زیرساخت‌های حیاتی و اطلاعات حساس است.
 

منبع:

تازه ترین ها
تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

برنامه
1404/03/27 - 13:44- هوش مصنوعي

برنامه انویدیا برای اتحادیه اروپا

درخواست مدیرعامل انویدیا، برای هوش مصنوعی مستقل در میان رهبران اروپایی مورد توجه قرار گرفته است.

همکاری
1404/03/27 - 12:05- اروپا

همکاری ارتش سوئد با شرکت‌ تلیا و اریکسون

ارتش سوئد برای تقویت فناوری دفاعی به برنامه نوآوری 5G تلیا و اریکسون پیوست.