about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

برزیل جهت تشدید مقررات ضد انحصار برای شرکت های بزرگ فناوری، قانون رقابت خود را پیشنهاد داد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان،دولت برزیل اصلاحاتی را در قانون رقابت خود پیشنهاد کرد که به سازمان ضد انحصار برزیل اجازه می دهد پلتفرم های دیجیتال خاصی را به صورت سیستمی مرتبط تعیین کند و در صورت لزوم آن ها را در معرض تعهدات جدید قرار دهد.

وزارت دارایی برزیل اعلام کرد قوانین محلی باید به ابزارهای بیشتری مجهز شوند تا به واقعیت جدیدی بپردازند که در آن شرکت های بزرگ فناوری، به دلیل اندازه و قدرت بازار خود، از رقابت جلوگیری می کنند.

الزامات جدید شامل اعلامیه های پیش از ادغام، قوانین شفاف سازی برای کاربران و کسب و کارها در مورد اطلاعات مرتبط تجاری ،خدماتی و استفاده از محصول و پیشنهادات و اجرای دستور جهت افشای تغییرات بر حسب خدمات یا شرایط خواهد بود.

سخنگوی دولت برزیل گفت:

تغییر قانون پیشنهادی،یک زمینه میانی بین مدل های ایالات متحده و اتحادیه اروپا جهت تنظیم پلتفرم های فناوری بزرگ است که از اقدامات اتخاذ شده در ژاپن، بریتانیا و آلمان الهام می گیرد.

برای اعمال تغییرات، دولت باید تصمیم بگیرد که آیا پیشنهادات را به عنوان یک لایحه جدید به کنگره ارائه دهد یا یک متن جایگزین معرفی کند که می تواند در یک پیشنهاد قانونی موجود که در حال حاضر در دست بررسی است گنجانده شود.

مارکوس پینتو، دبیر اصلاحات اقتصادی، در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: 

 آنچه ما پیشنهاد می کنیم بسیار منطقی و متعادل است.اقداماتی در این زمینه تا پایان سال جاری انجام می شود.هدف ما جلوگیری از نوآوری، تحمیل هزینه های غیر ضروری یا ایجاد بروکراسی نیست. آنچه ما می خواهیم حفظ ارزش اساسی رقابت در اقتصاد است.

منبع:

تازه ترین ها
تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

برنامه
1404/03/27 - 13:44- هوش مصنوعي

برنامه انویدیا برای اتحادیه اروپا

درخواست مدیرعامل انویدیا، برای هوش مصنوعی مستقل در میان رهبران اروپایی مورد توجه قرار گرفته است.

همکاری
1404/03/27 - 12:05- اروپا

همکاری ارتش سوئد با شرکت‌ تلیا و اریکسون

ارتش سوئد برای تقویت فناوری دفاعی به برنامه نوآوری 5G تلیا و اریکسون پیوست.