about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

منحل شدن 2 شبکه بزرگ پولشویی در دبی

مقامات اماراتی 2 شبکه بزرگ پولشویی به ارزش 641 میلیون درهم را منحل کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مقامات اماراتی 2 شبکه بین‌المللی پولشویی، به ارزش مجموعاً 641 میلیون درهم، را در دبی خنثی کردند. این شبکه‌ها از روش‌های پیچیده‌ای برای پنهان کردن منشأ وجوه غیرقانونی استفاده کردند که چندین کشور و نهاد را در بر می‌گرفت.

در پرونده اول، دادستانی دبی یک اماراتی، ۲۱ تبعه بریتانیایی، 2 آمریکایی، یک تبعه چک و 2 شرکت محلی را به پولشویی ۴۶۱ میلیون درهم متهم کرد. این وجوه از طریق شرکت‌های متعلق به امارات و با استفاده از اسناد جعلی و اظهارنامه‌های گمرکی جعلی از انگلیس به امارات منتقل شده است. مقامات فاش کردند که وجوه به دروغ به عنوان درآمد حاصل از تجارت قانونی ارائه شده است. این پرونده به دادگاه کیفری بدوی دبی ارجاع شده است.

در یک عملیات جداگانه، مقامات دبی شبکه‌ای را کشف کردند که از ارزهای دیجیتال برای 180 میلیون درهم پولشویی استفاده می‌کرد. این طرح شامل 30 فرد و 3 شرکت فعال در سراسر بریتانیا و دبی بود. بررسی‌ها نشان داد که واسطه‌های ارزهای دیجیتال بدون مجوز در هر 2 منطقه، پولشویی درآمدهای حاصل از قاچاق مواد مخدر، کلاهبرداری و فرار مالیاتی را تسهیل می‌کنند. مظنونان اصلی شامل 2 هندی و یک تبعه بریتانیایی هستند که این طرح پیچیده را سازماندهی کردند.

واحدهای مبارزه با پولشویی دبی با همکاری مرکز امنیت اقتصادی دبی، واحد اطلاعات مالی امارات متحده عربی، گمرک دبی و وزارت دادگستری، حساب‌های بانکی این شبکه را مسدود و مظنونان را دستگیر کردند. هر 2 مورد بر تعهد دبی به مبارزه با جرایم مالی و سایبری و حفظ امنیت اقتصادی تأکید می‌کند.

این اقدامات قاطع، رویکرد عدم تحمل امارات در قبال پولشویی و اقدامات پیشگیرانه آن برای خنثی کردن شبکه‌های جهانی جرم و جنایت مالی را برجسته می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/11/10 - 17:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی عامل مرورگر هوش مصنوعی در کروم

گوگل در حال راه‌اندازی یک عامل مرورگر مبتنی بر هوش مصنوعی در داخل کروم است.

آموزش
1404/11/10 - 17:21- هوش مصنوعي

آموزش رایگان هوش مصنوعی به کارگران در بریتانیا

بریتانیا، آموزش رایگان هوش مصنوعی را تا سال ۲۰۳۰ به ۱۰ میلیون کارگر گسترش می‌دهد.

محاکمه
1404/11/10 - 16:40- آمریکا

محاکمه شرکت متا به دلیل ادعای استثمار کودکان

شرکت متا به دلیل ادعای استثمار کودکان در ایالت نیومکزیکو با محاکمه روبرو است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.