about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انتشار شده در تاریخ

ممنوعیت تیک‌تاک در آلبانی

آلبانی پس از قتل یک نوجوان، تیک‌تاک را به مدت یک سال ممنوع کرد.

 به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان، آلبانی در پی کشته‌شدن یک نوجوان در ماه گذشته میلادی که نگرانی از تأثیر رسانه‌های اجتماعی بر کودکان را افزایش داد، از ممنوعیت یک‌ساله رسانه اجتماعی تیک‌تاک، در این کشور خبر داد.

 نخست‌وزیر آلبانی ادی راما (Edi Rama) پس از دیدار با گروه‌های والدین و معلمان سراسر کشور گفت: 

 این ممنوعیت که بخشی از یک طرح گسترده برای ایمن‌تر کردن مدارس است، در اوائل سال آینده اجرا خواهد شد. به مدت یک سال، ما این رسانه اجتماعی را برای همه به طور کامل ممنوع خواهیم کرد. در آلبانی تیک‌تاک وجود نخواهد داشت.

 چندین کشور اروپایی از جمله فرانسه، آلمان و بلژیک محدودیت‌هایی را در استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای کودکان اعمال کرده‌اند. استرالیا نیز در ماه نوامبر ممنوعیت کامل رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۶ سال را تصویب کرد.

 نخست‌وزیر آلبانی، رسانه‌های اجتماعی و به‌ویژه تیک‌تاک را مسئول دامن‌زدن به خشونت در میان جوانان داخل و خارج از مدرسه دانسته است.

 این تصمیم پس از آن گرفته شد که یک دانش‌آموز ۱۴ساله در ماه نوامبر توسط یکی از هم‌کلاسی‌هایش به ضرب چاقو کشته شد. رسانه‌های محلی گزارش داده بودند که این حادثه به دنبال مشاجره میان این دو پسر در رسانه‌های اجتماعی رخ‌داده است. همچنین ویدئوهایی در تیک‌تاک از حمایت نوجوانان از این قتل منتشر شده بود.

 راما گفت: 

 مشکل امروز فرزندان ما نیستند، مشکل امروز ما هستیم، مشکل امروز جامعه ما است، مشکل امروز تیک‌تاک و همه افراد دیگری است که فرزندان ما را توسط رسانه‌های اجتماعی از بین می‌برند.

 

منبع:

تازه ترین ها
افتتاح
1404/11/09 - 14:43- هوش مصنوعي

افتتاح پردیس بین‌المللی هوش مصنوعی در دبی

یک مدرسه هوش مصنوعی و کدنویسی مستقر در بریتانیا قصد دارد یک پردیس بین‌المللی در دبی افتتاح کند.

ارائه
1404/11/09 - 14:22- سایرفناوری ها

ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت توسط اندروید

اندروید در حال ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت باهدف کاهش کلاهبرداری مالی و محافظت از داده‌های شخصی است.

حمایت
1404/11/09 - 14:21- آمریکا

حمایت کمیسیون تجارت فدرال از احراز هویت سنی آنلاین

یکی از کمیسرهای کمیسیون تجارت فدرال آمریکا می‌گوید احراز هویت سنی در فضای آنلاین می‌تواند راهی مؤثر برای حفاظت از کودکان باشد، بدون آنکه نوآوری یا نقش والدین را تضعیف کند.