about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

وزارت بازرگانی ایالات متحده پیشنهاد ممنوعیت نرم‌افزار و سخت‌افزارهای چینی مورد استفاده در وسایل نقلیه آمریکایی را ارائه کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، وزارت بازرگانی ایالات متحده پیشنهاد ممنوعیت نرم‌افزار و سخت‌افزارهای چینی مورد استفاده در وسایل نقلیه متصل به اینترنت و خودران در جاده‌های آمریکا را به دلیل نگرانی‌های امنیت ملی ارائه کرد.

دولت جو بایدن نگرانی های جدی در مورد جمع آوری داده های شرکت های چینی در مورد رانندگان و زیرساخت های ایالات متحده و همچنین دستکاری عوامل خارجی در خودروهای متصل به اینترنت و سیستم های ناوبری را دارد.

این اقدام تشدید قابل توجهی در محدودیت‌های مداوم ایالات متحده در مورد وسایل نقلیه، نرم‌افزار و قطعات چینی است. هفته گذشته، دولت بایدن افزایش شدید تعرفه‌ها بر واردات چینی، از جمله تعرفه 100 درصدی بر خودروهای الکتریکی و همچنین باتری‌های برقی و مواد معدنی کلیدی را اعمال کرد.

جینا ریموندو، وزیر بازرگانی آمریکا گفت :

 خطرات نرم افزار یا سخت افزارهای چینی در خودروهای ایالات متحده قابل توجه است.شما می توانید فاجعه بارترین نتیجه را تصور کنید اگر چند میلیون خودرو در جاده باشند و نرم افزارها غیرفعال شوند.

وزارت بازرگانی ایالات متحده در نظر دارد ممنوعیت های نرم افزاری را در سال 2027 و ممنوعیت سخت افزاری را در ژانویه 2029 یا سال 2030 اعمال کند. ممنوعیت های مورد بحث شامل وسایل نقلیه ای با ویژگی های بلوتوثی، ماهواره ای و بی سیمی و همچنین وسایل نقلیه تمام خودکار است که می توانند بدون راننده حرکت کنند.

یک گروه دو حزبی از قانونگذاران آمریکایی در ماه نوامبر در مورد شرکت های خودروسازی و فناوری چینی که داده های حساس را هنگام آزمایش خودروهای خودران در ایالات متحده جمع آوری و مدیریت می کنند، هشدار دادند.

این ممنوعیت ها شامل سایر کشورهای خارجی از جمله روسیه نیز می شود.

یک گروه تجاری به نمایندگی از خودروسازان بزرگ از جمله جنرال موتورز ،تویوتا موتور ،فولکس واگن ،هیوندای و دیگر شرکت ها هشدار داده بودند که تغییر سخت افزاری و نرم افزاری در خودروها زمان می برد.

خودروسازان خاطرنشان کردند که سیستم‌های آن‌ها تحت فرآیندهای مهندسی، آزمایش و اعتبارسنجی گسترده‌ای پیش از تولید قرار می‌گیرند و به طور کلی نمی‌توان آن‌ها را به راحتی با سیستم‌ها یا اجزای یک تامین‌کننده دیگر تعویض کرد.

طبق یک وب‌سایت دولتی، کاخ سفید پیشنهاد نهایی را امضا کرده است. هدف این قانون تضمین امنیت زنجیره تامین برای وسایل نقلیه ایالات متحده است. این قانون برای همه وسایل نقلیه در جاده های ایالات متحده اعمال می شود، اما برای وسایل نقلیه کشاورزی یا معدنی اعمال نمی شود.

 

منبع:

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.