about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

تعدادی از سناتورها لایحه‌ای را معرفی کردند که استفاده آژانس‌های فدرال از ابزارهای هوش مصنوعی تولیدشده در کشورهای روسیه، چین، ایران و کره شمالی را ممنوع می‌کند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، لایحه «ممنوعیت هوش مصنوعی دشمنان» فهرستی فدرال از ابزارهای هوش مصنوعی تولیدشده توسط شرکت‌های مستقر در روسیه، چین، ایران و کره شمالی ایجاد کرده و آژانس‌های آمریکایی را از استفاده از آنها منع می‌کند.

این قانون توسط سناتورها ریک اسکات (جمهوری‌خواه از فلوریدا) و گری پترز (دموکرات از میشیگان) ارائه شده است.

چندین عضو مجلس نمایندگان نیز لایحه‌ای مشابه را معرفی کردند.

این پیشنهاد در حالی مطرح می‌شود که نگرانی‌ها درباره دیپ‌سیک، یک ابزار قدرتمند هوش مصنوعی ساخت چین، افزایش یافته است.

مقامات آمریکایی روز دوشنبه به رویترز گفتند که دیپ‌سیک از نظامیان چین حمایت کرده و اطلاعات کاربران را در اختیار دولت قرار داده است.

روز پنجشنبه گزارش شد که حداقل یک کارمند در وزارت کشاورزی آمریکا سعی کرده در محل کار به دیپ‌سیک دسترسی پیدا کند، اما مسدود شده است.

این لایحه استثنائاتی دارد که اجازه می‌دهد برخی ابزارها برای تحقیقات و آزمایش استفاده شوند، اما مستلزم ارائه توجیه کتبی و اطلاع‌رسانی به کنگره خواهد بود.

این فهرست هر ۱۸۰ روز به‌روزرسانی می‌شود و مکانیسم‌هایی برای افزودن یا حذف ابزارها وجود خواهد داشت.

پترز بیان کرد که این قانون برای حفاظت از سیستم‌های دولت آمریکا در برابر هوش مصنوعی توسعه‌یافته توسط دشمنان خارجی که ممکن است امنیت ملی را به خطر بیاندازد یا داده‌های شخصی آمریکایی‌ها را تهدید کند، طراحی شده است.  

او افزود:

این گامی هوشمندانه و متمرکز است تا اطمینان حاصل شود که زیرساخت فناوری دولت ما با تهدیدهای در حال تحول همگام است، در حالی که همچنان فضایی برای تحقیقات علمی، ارزیابی و نوآوری باقی می‌گذارد.

اسکات ادعا کرد که شواهد واضحی وجود دارد که چین از طریق سیستم‌های هوش مصنوعی به داده‌های کاربران شهروندان آمریکایی دسترسی پیدا می‌کند و به عقیده وی، کاملاً غیرمنطقی است که هر آژانس فدرالی مجاز به استفاده از این ابزارها باشد.

زمانی که دیپ‌سیک ابتدا در ژانویه منتشر شد، چندین آژانس فدرال و ایالتی به‌صورت پیشگیرانه استفاده کارمندان از آن را ممنوع کردند.

اعضای مجلس نمایندگان نیز در فوریه لایحه‌ای دیگر را معرفی کردند که دسترسی به دیپ‌سیک را در هر دستگاه فدرالی ممنوع می‌کرد که البته این لایحه از کمیته نظارت مجلس خارج نشد.

نماینده راجا کریشنامورتی (دموکرات از ایلینوی) اظهار کرد که لایحه «ممنوعیت هوش مصنوعی دشمنان» دیوار آتشی بین هوش مصنوعی تولیدشده توسط دشمنان خارجی و دولت آمریکا ایجاد می‌کند.

او عنوان کرد:

سیستم‌های هوش مصنوعی چینی، روسی و سایر دشمنان به‌هیچ‌وجه نباید روی دستگاه‌های دولتی باشند و قطعاً نباید به داده‌های دولتی سپرده شوند.

قوانین یا دستورات ریاست‌جمهوری پیشین در آمریکا، نرم‌افزارهای خارجی مانند تیک‌تاک و محصولات آزمایشگاه کسپرسکی را از آژانس‌های دولت آمریکا ممنوع کرده بودند.

 

منبع:

تازه ترین ها
اتحادیه
1404/08/28 - 19:23- هوش مصنوعي

اتحادیه اروپا می‌خواهد قوانین هوش مصنوعی و حریم خصوصی خود را تعدیل کند

اتحادیه اروپا تحت فشار آمریکا و شرکت‌‎های بزرگ، برخی قوانین سخت‌گیرانه خود درباره هوش مصنوعی و حریم خصوصی را تعدیل خواهد کرد.

رونمایی
1404/08/28 - 19:20- ابزارهای هوشمند

رونمایی از اولین اسکلت رباتیک غواصی جهان

اولین اسکلت خارجی رباتیک غواصی جهان، غواصی را آسان‌تر و فشار عضلانی را از بدن غواص کاهش می‌دهد.

به لطف امنیت بالای واتس‌اپ شماره تلفن و عکس پروفایل 3.5 میلیارد کاربر در دسترس قرار گرفت!

گزارشی تازه از سوی پژوهشگران دانشگاه وین، یکی از جدی‌ترین ضعف‌های امنیتی واتس‌اپ در سال‌های اخیر را آشکار کرده ا.