about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

دولت دانمارک رسماً رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان ۱۵ سال و کمتر ممنوع کرد، اما با رضایت والدین اجازه دسترسی به برخی پلتفرم‌ها وجود دارد.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ دولت دانمارک اعلام کرد که دولت این کشور موافقت کرده که استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال ممنوع کند، اما همچنان با رضایت والدین اجازه دسترسی به برخی پلتفرم‌ها وجود خواهد داشت.

طبق قوانین جدید، والدین می‌توانند به فرزندان ۱۳ سال و بالاتر خود دسترسی به پلتفرم‌های خاص را بدهند. اگرچه هیچ تاریخی برای زمان اجرای هر یک از مقررات جدید تعیین نشده، اما احتمالاً تصویب آن در پارلمان دانمارک ماه‌ها طول خواهد کشید.

قانون‌گذاران همچنین فهرستی از پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی که بخشی از محدودیت‌های جدید خواهند بود، ارائه نکرده‌اند. با این حال، محبوب‌ترین برنامه‌های مورد استفاده کودکان اتحادیه اروپا شامل دیسکورد (Discord)، «Fortnite»، اینستاگرام، روبلاکس (Roblox)، اسنپ‌چت، تیک‌تاک، «Twitch» و یوتیوب است.

این اقدام پس از سخنرانی افتتاحیه مِته فردریکسن (Mette Frederiksen)، نخست‌وزیر دانمارک، در پارلمان در ماه گذشته انجام شد که از قانون‌گذاران خواست تا محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان به دلیل نگرانی در مورد سلامت روان جوانان تصویب کنند.

فردریکسن گفت:

«تلفن‌های همراه و شبکه‌های اجتماعی وقت فرزندان ما را می‌دزدند.»

او در طول سخنرانی خود همچنین به داده‌هایی اشاره کرد که نشان می‌دهد هرگز پیش از این، این تعداد کودک و نوجوان از اضطراب و افسردگی رنج نبرده‌اند. نخست وزیر خاطرنشان کرد که بسیاری از کودکان در خواندن و تمرکز نیز مشکل دارند. او اظهار داشت:

«آنها چیزهایی را روی صفحه نمایش می‌بینند که هیچ کودک یا جوانی نباید ببیند.»

طبق تحلیل سازمان رقابت و مصرف‌کننده دانمارک در ماه فوریه امسال، کودکان در کشورهای شمال اروپا به طور متوسط 2 ساعت و 40 دقیقه در روز را در رسانه‌های اجتماعی می‌گذرانند.

در حمایت از این موضوع، 50 هزار شهروند دانمارکی سال گذشته ابتکاری را امضا کردند که خواستار ممنوعیت تیک‌تاک، اسنپ‌چت و اینستاگرام شد.

انتظار می‌رود سایر کشورهای اتحادیه اروپا نیز از این اقدام پیروی کنند.

این اقدام پس از ممنوعیت مشابهی که توسط دولت استرالیا در سال 2024 اعمال شد، صورت گرفت که اکنون رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر 16 سال محدود می‌کند.

با این حال، منتقدان معتقدند که ممنوعیت‌های کامل بی‌اثر هستند و مشکل اصلی به اجبار شرکت‌های رسانه‌های اجتماعی به نصب بررسی‌های سن تأیید شده در پلتفرم‌های خود برمی‌گردد.

بسیاری از کشورهای اتحادیه اروپا، مانند یونان، ایتالیا و اسپانیا، از بررسی‌های سن تأیید شده حمایت کرده‌اند، در حالی که فرانسه و نروژ گفته‌اند که به سمت ممنوعیت‌های کاملاً وابسته به سن گرایش دارند؛ و در ایالات متحده، بیش از 6 ایالت، از جمله کالیفرنیا، اوهایو و یوتا، قوانین مختلفی در مورد استفاده از رسانه‌های اجتماعی مرتبط با سن برای کودکان و نوجوانان پیشنهاد کرده‌اند که اکنون در دادگاه‌ها مورد بحث قرار می‌گیرند، به این معنی که تضمینی برای تصویب آنها در قانون اساسی وجود ندارد.

به عنوان یک راه حل، بسیاری از ایالت‌ها، از جمله ویرجینیا، تگزاس، مریلند و به زودی نیویورک، اقدامات رضایت والدین را تصویب کرده‌اند و به موفقیت بسیار بیشتری دست یافته‌اند.

در سال 2024، فلوریدا به یکی از معدود ایالت‌هایی تبدیل شد که استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای افراد 13 سال و کمتر به طور کامل ممنوع کرد، در حالی که، به عنوان مثال، کانکتیکات (Connecticut) در سال 2023 قانونی را تصویب کرد که نیاز به رضایت والدین برای افراد زیر 18 سال دارد و از سال 2026، دسترسی خاصی را در ساعات شب محدود خواهد کرد.

اکثر پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی محدودیت‌های سنی خود را دارند و به تأیید سن خوداظهاری متکی هستند، که به گفته کارشناسان به راحتی می‌توان از آن عبور کرد. علاوه بر این، منتقدان معتقدند که اکثر کودکان قبل از رسیدن به سن ۱۳ سالگی، حساب‌های کاربری خود را ایجاد کرده‌اند.

فردریکسن اذعان کرد که 94 درصد از دانش‌آموزان کلاس هفتم در دانمارک، قبل از تولد ۱۳ سالگی خود، پروفایل رسانه‌های اجتماعی خود را ایجاد کرده‌اند.

اوایل سال جاری، کمیسیون ایمنی الکترونیکی استرالیا دریافت که 80 درصد از کودکان زیر ۱۳ سال به طور منظم سیاست‌های محدودیت سنی را در پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی مانند یوتیوب، تیک‌تاک و اسنپ‌چت دور می‌زنند. بیش از یک سوم از این کودکان نیز گزارش دادند که حساب کاربری خود را دارند که اغلب با کمک والدینشان ایجاد می‌شود.
 

منبع:

تازه ترین ها
تصویب
1404/11/07 - 19:22- آفریقا

تصویب قانون حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی در سومالی

سومالی قانون امنیت سایبری را برای محافظت از سیستم‌های دیجیتال و زیرساخت‌های حیاتی تصویب کرد.

خنثی‌سازی
1404/11/07 - 19:10- جنگ سایبری

خنثی‌سازی بیش از 14 هزار حمله سایبری علیه اوکراین در جنگ با روسیه

سرویس امنیتی اوکراین ادعا کرد که از زمان آغاز جنگ با روسیه، بیش از 14 هزار حمله سایبری را خنثی کرده است.

افتتاح
1404/11/07 - 18:41- آسیا

افتتاح دفتر شرکت زوهو در مالزی برای تقویت امنیت سایبری

شرکت نرم‌افزاری جهانی زوهو دفتر خود را در مالزی با هدف افزایش پذیرش هوش مصنوعی و امنیت سایبری افتتاح کرد.