about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

پنتاگون این هفته به طور رسمی از قانون‌گذاران درخواست کرد که پیشنهادی را که خواستار بررسی مستقل برای ایجاد یک نیروی سایبری جداگانه است، رد کنند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، طبق گزارش سه منبع آگاه که مجاز به صحبت عمومی درباره این موضوع نیستند، این درخواست به کمیته‌های خدمات مسلح مجلس نمایندگان و سنا در قالب دسته‌ای از اعتراضات به مواد موجود در پیش‌نویس‌های لایحه مجوز دفاع ملی (NDAA) سال مالی 2025 ارائه شد.

پنتاگون همچنین از قانون‌گذاران خواست تا پیشنهاد دیگری را که توسط هر دو مجلس حمایت شده بود، لغو کنند.

این پیشنهاد، ستاد مشترک فرماندهی-شبکه‌های اطلاعاتی وزارت دفاع (JFHQ-DODIN) را که مسئول دفاع از شبکه‌های جهانی پنتاگون است، به یک فرماندهی یکپارچه فرعی زیر نظر فرماندهی سایبری ایالات متحده تبدیل می‌کرد.

این ساختار مشابه ارتش مأموریت ملی سایبری است که در سال 2022 به چنین جایگاهی ارتقا یافت.

کارکنان مجلس نمایندگان و سنا قرار است هفته آینده دیدار کنند و مذاکرات برای پیش‌نویس‌های لایحه مجوز دفاع ملی نهایی و مصالحه‌آمیز را آغاز کنند که پس از بازگشت کنگره در نوامبر به تصویب خواهد رسید.

مجلس نمایندگان نسخه 895 میلیارد دلاری نقشه راه سیاست دفاعی خود را در ماه ژوئن تصویب کرد.

کمیته سنا نیز همان روز نسخه خود را تأیید کرد، اما به دلیل اولویت‌های دیگر این لایحه به رأی‌گیری نرسید.

اعتراضات در طول فرآیند سالانه پیش‌نویس‌های لایحه مجوز دفاع ملی معمول است، اما درخواست پنتاگون برای حذف بررسی نیروی سایبری احتمالاً تنش‌ها بین قانون‌گذارانی که معتقدند ارزیابی مستقل برای ایجاد شاخه جدید نظامی لازم است و مقامات پنتاگون که مدت‌ها با این ایده مخالفت کرده‌اند را افزایش خواهد داد.

نماینده مورگان لوتریل، که اصلاحیه مربوط به این بررسی را به پیش‌نویس مجلس اضافه کرد، گفت:

بسیار گیج‌کننده است که پنتاگون نمی‌خواهد ارزش یک نیروی سایبری برای عملیات مؤثر در فضای سایبری را ارزیابی کند.

در دفاع از این درخواست، پنتاگون به کنگره اشاره کرد که در سال مالی 2023 قبلاً دستور ارزیابی ساختار کنونی نیروی سایبری و مدل‌های مختلف برای آموزش و تجهیز نیروهای سایبری را صادر کرده است.

پنتاگون همچنین هشدار داد که اگر آکادمی‌های ملی نتوانند یک موسسه پژوهشی با مجوزهای امنیت ملی را برای اجرای این بررسی جذب کنند، مجبور خواهند شد به اطلاعات عمومی و غیرمحرمانه تکیه کنند که تصویر کاملی از چالش‌های آمادگی فرماندهی سایبری از زمان تأسیس آن در سال 2010 نخواهد داشت.

همچنین پیشنهادی برای ارتقای ستاد مشترک فرماندهی-شبکه‌های اطلاعاتی وزارت دفاع به یک سازمان دائمی با فرماندهی سایبری ایالات متحده به عنوان نهاد بالادستی مطرح شده بود.

پنتاگون درخواست کرده که این پیشنهادات نیز لغو شوند، چرا که می‌تواند روابط فرماندهی را تعریف کرده و توانایی وزیر دفاع یا رئیس فرماندهی سایبری در آینده را محدود کند.
 

منبع:

تازه ترین ها
ابتکار
1404/09/11 - 09:16- سایرفناوری ها

ابتکار گوگل و آمازون برای کاهش مشکلات قطع اینترنت

دو شرکت آمازون و گوگل در بیانیه‌ای اعلام کردند از دیروز یکشنبه خدمات جدیدی را برای کاهش مشکلات ناشی از قطع اینترنت راه‌اندازی کرده‌اند.

ربات
1404/09/11 - 09:12- ابزارهای هوشمند

ربات های انسان نما تا ۵ سال دیگر کارگر شیائومی می شوند

لی جون مدیر ارشد اجرایی شیائومی معتقد است هوش مصنوعی طی پنج سال آینده صنایع سنتی را تغییر شکل می دهد و ربات های انسان نما به زودی نقشی مهم در این تغییر ایفا خواهند کرد.

هوش
1404/09/11 - 09:09- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی در حال تغییر مغز ماست؛ بی‌صدا و بی‌آنکه بفهمیم!

یک پژوهش اوایل سال جاری نشان داد تقریبا تمام دانشجوها برای کارهایشان به ابزارهای هوش مصنوعی مانند چت‌جی‌پی‌تی متکی بودند و ۸۸ درصد دانشجویانی که [در بریتانیا] از آن‌ها نظرسنجی شد، برای تکالیفشان از هوش مصنوعی استفاده کرده بودند.