about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

دو شرکت حقوقی به دلیل ارائه خلاصه حقوقی حاوی استنادهای جعلی توسط ابزارهای هوش مصنوعی، مجازات شدند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، یک قاضی فدرال در کالیفرنیا دو شرکت حقوقی را به دلیل ارائه خلاصه حقوقی حاوی استنادهای جعلی تولید شده توسط ابزارهای هوش مصنوعی، مجازات کرد.  

قاضی مایکل ویلنر، ارجاعات تولید شده توسط هوش مصنوعی را «ساختگی» توصیف کرد و این شرکت‌ها را 31 هزار دلار جریمه و از آنها به دلیل عدم بررسی صحیح منابع انتقاد کرد.

سند حقوقی مورد بحث بر اساس طرحی بود که باهوش مصنوعی جمینای گوگل (Google Gemini) و ابزارهای هوش مصنوعی در  وِست لا (Westlaw) ایجاد شده بود. بااین‌حال، این پیش‌نویس به شرکت دیگری به نام K&L Gates تحویل داده شد که شامل استنادهای ساختگی بدون تأیید صحت آنها بود. 

قاضی ویلنر خاطرنشان کرد که حداقل دو مورد ذکر شده در پرونده اصلاً وجود خارجی نداشتند و هشدار داد که اتکای نامشخص به هوش مصنوعی می‌تواند دادگاه‌های ایالات متحده را گمراه کند و تمامیت قانونی را به خطر بیندازد. 

این پرونده به فهرست روبه‌رشدی از مواردی اضافه می‌شود که در آن وکلا از هوش مصنوعی سوءاستفاده کرده و به‌اشتباه چت‌بات‌ها را به‌عنوان ابزارهای تحقیقاتی مشروع در نظر گرفته‌اند.

قاضی این اقدامات را از نظر حرفه‌ای بی‌ملاحظه خواند و گفت:

 هیچ وکیل ذی‌صلاحی نباید تحقیقات را بدون نظارت دقیق به هوش مصنوعی برون‌سپاری کند.

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.