about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

وزیر ارتباطات اعلام کرد: تا امروز، شنبه، ۲۱ میلیون کاربر اقدام به فعال سازی بسته اینترنت هدیه کرده‌اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات روز چهارشنبه ۲۳ خرداد در حاشیه جلسه هیات دولت از ارائه ۲۰ گیگ اینترنت رایگان برای دنبال کردن اخبار مربوط به انتخابات خبر داد.

هر کاربر در صورت تمایل می‌تواند با شماره‌گیری کد دستوری مرتبط، از بسته ۲۰ گیگابایتی ترافیک داخلی رایگان (هدیه دولت) برای پیگیری اخبار و مناظرات در سکو‌های داخلی استفاده کند.

به دنبال همین موضوع، وزیر ارتباطات در یکی از پیام‌رسان‌های داخلی، متنی را منتشر کرد و از مهلت فعال کردن بسته هدیه تا ۸ تیرماه، یعنی روز انتخابات خبر داد.

زارع پور در فضای مجازی نوشت:

کاربران تلفن همراه تا روز جمعه ۸ تیرماه، همزمان با روز برگزاری انتخابات ریاست جمهوری فرصت دارند تا نسبت به فعال کردن بسته اینترنت رایگان ۲۰ گیگابایتی اقدام کنند.

این بسته ۲۰ گیگابایتی برای استفاده رایگان از سکو‌های داخلی بله، ایتا، روبیکا، سروش پلاس، گپ و آیگپ، ویراستی و تلوبیون در ایام تبلیغات انتخابات تدارک دیده شده و تا پایان تیرماه نیز قابل استفاده است.

کاربران اپراتور‌های همراه اول و رایتل با کد دستوری #۶۷۳*۱۰۰* (ستاره ۱۰۰ ستاره ۶۷۳ مربع) و کاربران ایرانسل نیز با کد دستوری #۱*۵* (ستاره ۵ ستاره ۱ مربع) می‌توانند نسبت به فعال سازی آن اقدام کنند.

تا امروز (شنبه)، ۲۱ میلیون کاربر اقدام به فعال سازی این بسته هدیه کرده‌اند.

تازه ترین ها
توسعه
1404/11/19 - 09:10- سایرفناوری ها

توسعه چارچوب تشخیص دیپ‌فیک در بریتانیا

دولت بریتانیا در حال توسعه یک چارچوب تشخیص دیپ‌فیک برای شناسایی محتوای مضر تولید شده توسط هوش مصنوعی است.

هشدار
1404/11/19 - 08:26- اروپا

هشدار آلمان نسبت به حساب‌های مقامات ارشد در پلتفرم سیگنال

آلمان نسبت به حملات فیشینگ علیه حساب‌های کاربری شخصیت‌های ارشد در سیگنال هشدار داد.

بررسی
1404/11/19 - 06:16- آسیا

بررسی حملات سایبری علیه نهادهای دولتی آذربایجان

حملات سایبری که بخش‌های دولتی و بانکی را در آذربایجان هدف قرار داده بودند، بررسی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.