about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

ترکیه پس از دستگیری رقیب اصلی رئیس جمهور، شبکه‌های اجتماعی را محدود کرد.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ کارشناسان اعلام کردند که ترکیه پس از بازداشت رقیب اصلی رئیس‌جمهور، دسترسی به چندین پلتفرم اصلی رسانه‌های اجتماعی از جمله X (توییتر سابق)، یوتیوب، اینستاگرام و تیک‌تاک را محدود کرد.

به گفته سرویس نظارت اینترنتی «NetBlocks»، اختلالات از دیروز آغاز شد. رسانه‌های محلی گزارش دادند که بسیاری از کاربران در سراسر ترکیه برای ورود به سیستم، تازه کردن فیدها یا اشتراک‌گذاری محتوا در رسانه‌های اجتماعی با مشکل مواجه شدند.

کاربران اینستاگرام در بارگذاری پروفایل‌ها و استوری‌ها با مشکلاتی مواجه شدند، درحالی‌که X و یوتیوب از کندی زمان بارگذاری و عدم اتصال رنج می‌بردند. برخی کاربران به طور کلی قادر به دسترسی به سیستم عامل‌ها نبودند.

دولت ترکیه در مورد این محدودیت‌ها بیانیه رسمی صادر نکرده است.

این محدودیت پس از بازداشت اکرم امام اوغلو (Ekrem İmamoğlu)، شهردار استانبول انجام شد که به طور گسترده به عنوان رقیب سیاسی اصلی رئیس جمهور طیب اردوغان شناخته می‌شود و با اتهام فساد و ارتباط با یک سازمان تروریستی مواجه شده است.

حزب اصلی اپوزیسیون، حزب جمهوری‌خواه خلق (CHP)، این دستگیری را با عنوان «کودتا علیه رئیس جمهور بعدی ما» محکوم کرد.

پس از دستگیری امام اوغلو، با وجود ممنوعیت 4 روزه تظاهرات توسط دولت، تظاهرات در سراسر ترکیه از جمله در محوطه دانشگاه‌ها آغاز شد.

در بخشی از تحقیقات علیه امام اوغلو، پلیس 100 نفر از جمله سیاستمداران، روزنامه‌نگاران و تاجران را بازداشت کرد.

این کشور قبلاً در دوره‌های ناآرامی سیاسی محدودیت‌هایی را برای رسانه‌های اجتماعی اعمال کرده است. در ماه اکتبر گذشته، دولت پلتفرم پیام‌رسان دیسکورد (Discord) را به دلیل نگرانی در مورد امتناع آن از همکاری با مقامات محلی و اتهامات سوءاستفاده برای فعالیت‌های مجرمانه مسدود کرد.

در ماه اوت قبل نیز ترکیه دسترسی به پلتفرم بازی‌های ویدیویی «Roblox» را به دلیل نگرانی‌های مربوط به محتوا ممنوع کرد، اگرچه این شرکت بعداً اعلام کرد که در حال همکاری با مقامات برای بازگرداندن سرویس است.
 

منبع:

تازه ترین ها
سناتورها
1404/05/16 - 10:50- آمریکا

سناتورها به دنبال پاسخ‌گویی یونایتدهلث در مورد افشای اطلاعات بیماران

دو سناتور آمریکایی با ارسال نامه‌ای به شرکت یونایتد هلث خواستار توضیح درباره‌ی افشای گسترده اطلاعات در شرکت زیرمجموعه آن، اپیسورس شدند.

اجبار
1404/05/16 - 10:32- امنیت زیرساخت

اجبار خودروسازان به بهبود حریم خصوصی کاربران

هرچند بسیاری از خودروسازان در محافظت از حریم خصوصی کاربران وب‌سایت و پورتال‌های مشتری عملکرد ضعیفی دارند، اما یک شرکت پس از جریمه شدن، تغییرات چشم‌گیری در سیاست‌های خود ایجاد کرده است.

تبرئه
1404/05/16 - 10:25- آمریکا

تبرئه هم‌بنیان‌گذار تورنادو کش از اتهام پول‌شویی

روز چهارشنبه، یکی از هم‌بنیان‌گذاران سرویس میکس ارز دیجیتال تورنادو کش در دادگاهی فدرال در نیویورک، به جرم تبانی برای راه‌اندازی یک کسب‌و‌کار انتقال پول بدون مجوز مجرم شناخته شد.