about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

دیوان کیفری بین‌المللی اعلام کرد که حادثه جدید سایبری شناسایی و مهار شده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دیوان کیفری بین‌المللی (ICC) اعلام کرد که چندی پیش یک حادثه امنیت سایبری جدید، پیچیده و هدفمند را شناسایی کرده و اکنون این حادثه مهار شده است.

دیوان در بیانیه‌ای عنوان کرد که این دومین حادثه از این نوع علیه دیوان کیفری بین‌المللی در سال‌های اخیر است.

در سال ۲۰۲۳، دیوان کیفری بین‌المللی گفت که هک شده و دادگاه هفته‌ها با عواقب آن دست و پنجه نرم می‌کرد، زیرا از اکثر سیستم‌هایی که می‌توانند به اینترنت دسترسی داشته باشند، جدا شده بود. جزئیات آن حمله و اینکه چه کسی پشت آن بوده است، هرگز علنی نشد.

این دیوان که از زمان صدور حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، در نوامبر گذشته به اتهام جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت در جریان درگیری غزه، تحت نظارت بیشتری قرار داشته، جزئیات بیشتری در مورد آخرین حادثه امنیت سایبری ارائه نکرد.

رژیم صهیونیستی عضو دیوان کیفری بین‌المللی نیست و این اتهامات را رد و صلاحیت دیوان کیفری بین‌المللی را انکار می‌کند.
 

منبع:

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.