about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

محاکمه مخترع بیت کوین در بریتانیا

فردی که ادعا می کند بیت کوین را اختراع کرده است، به اتهام شهادت دروغ در دادگاه بریتانیا محاکمه خواهد شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،یک دانشمند کامپیوتر استرالیایی که ادعا می کرد بیت کوین را اختراع کرده است، به دلیل شهادت دروغ توسط یک قاضی در دادگاه عالی لندن به دادستان های بریتانیا ارجاع شد.

قاضی بریتانیایی که متوجه شد کریگ رایت برای حمایت از ادعای نادرست خود به طور گسترده و مکرر دروغ گفته است،او را به دلیل شهادت دروغ متهم کرد.

کریگ استیون رایت (Craig Steven Wright) متولد 1970 میلادی، یک تاجر و دانشمند کامپیوتر استرالیایی است، که به دلیل ادعاهای خود مبنی بر اینکه "من خالق ارز دیجیتال  بیت کوین هستم" در جامعه رمزارزها معروف شد. 

کریگ استیون رایت چندین مرتبه مدعی شد که یکی از عضوهای مهم در تیم اصلی سازنده رمزارز بیت کوین است، همین ادعاها باعث شد خیلی از افراد در دنیای امروز فکر کنند که واقعا خالق پادشاه ارزهای دیجیتال یعنی بیت کوین، آقای کریگ رایت است. 

وکلای رایت می‌گویند که او همان ساتوشی ناکاموتو معروف و مالک اصلی وب‌سایت «bitcoin.org» است.

 اما قاضی جیمز ملور در ماه مارس اعلام کرد که شواهد بر این است که کریگ استیون رایت، ساتوشی ناکاموتو نبوده است.

 قاضی طی حکمی اعلام کرد که پرونده را به مدیر دادستانی عمومی بریتانیا ارجاع می دهد تا بررسی کند که آیا کریگ استیون رایت باید به دلیل سوگند خوردن در طول دادگاه به شهادت دروغ متهم شود یا خیر. 

 

 

منبع:

تازه ترین ها
توقف
1404/11/11 - 15:18- هوش مصنوعي

توقف سرمایه‌گذاری انویدیا در اوپن‌اِی‌آی

طرح انویدیا برای سرمایه‌گذاری تا سقف ۱۰۰ میلیارد دلار در شرکت اوپن‌اِی‌آی متوقف شد.

توسعه‌
1404/11/11 - 14:40- هوش مصنوعي

توسعه‌ بخش هوش مصنوعی در ارمنستان

ارمنستان در حال تلاش‌ برای توسعه بخش هوش مصنوعی خود است.

روسیه،
1404/11/11 - 14:39- جنگ سایبری

روسیه، بزرگ‌ترین تهدید سایبری علیه لتونی

سازمان امنیتی لتونی هشدار داده است که حملات سایبری و کارزارهای خرابکارانه روسیه علیه این کشور هیچ نشانه‌ای از کاهش نشان نمی‌دهد، هرچند بیشتر این حوادث تاکنون نتوانسته‌اند اختلال جدی ایجاد کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.