about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

جنسن هوانگ اعلام کرد که هوش مصنوعی با فراهم‌کردن امکان برنامه‌نویسی با استفاده از زبان انسانی، در حال هموارکردن عرصه فناوری است.

 به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، جنسن هوانگ، مدیرعامل انویدیا، در سخنرانی خود در هفته فناوری لندن، هوش مصنوعی را «برابرکننده بزرگ» نامید و توضیح داد که چگونه هوش مصنوعی، دسترسی و کنترل قدرت محاسبات را متحول کرده است.

 در گذشته، محاسبات به تعداد کمی از افراد با مهارت‌های فنی در زبان‌هایی مانند C++ یا پایتون محدود می‌شد.

 هوانگ گفت: 

 ما مجبور بودیم زبان‌های برنامه‌نویسی را یاد بگیریم. ما باید آن را معماری می‌کردیم. ما باید این رایانه‌ها را بسیار پیچیده طراحی می‌کردیم.

 او توضیح داد که دیگر نیازی به این کار نیست. هوانگ با اشاره به اینکه چگونه هوش مصنوعی اکنون دستورات زبان طبیعی را درک می‌کند، افزود: 

 اکنون، یک‌زبان برنامه‌نویسی جدید وجود دارد. این زبان برنامه‌نویسی جدید «انسانی» نامیده می‌شود. «بیشتر مردم C++ را نمی‌دانند، تعداد بسیار کمی پایتون را می‌شناسند و همان‌طور که می‌دانید، همه انسان را می‌شناسند.

 او نکته خود را با یک مثال توضیح داد: 

 از یک هوش مصنوعی بخواهید شعری به سبک شکسپیر بنویسد. هوش مصنوعی ارائه می‌دهد و اگر از آن بخواهید که بهبود یابد، درست مانند یک همکار انسانی، تأمل و دوباره تلاش می‌کند. این تغییر فقط فنی نیست، بلکه تحول‌آفرین است. این امر قدرت محاسبات پیشرفته را برای میلیاردها نفر و نه فقط تعداد کمی آموزش‌دیده، قابل‌دسترسی می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1404/11/11 - 10:47- آسیا

مشارکت آذربایجان و ازبکستان در زمینه تقویت امنیت سایبری بانکی

آذربایجان و ازبکستان مذاکراتی را پیرامون مدیریت تهدیدات سایبری و تقویت امنیت سایبری بانکی انجام دادند.

آموزش‌وپرورش:
1404/11/11 - 10:46- پیام رسان بومی

آموزش‌وپرورش: در شرایط بحران، آموزش از شاد، مدرسه تلویزیونی و مسیرهای آفلاین ادامه می‌یابد

سخنگوی آموزش‌وپرورش می‌گوید در صورت بروز شرایط اضطراری، آموزش دانش‌آموزان از شاد، مدرسه تلویزیونی ایران و روش‌های آفلاین دنبال می‌شود.

مغز جادویی تیک‌تاک در ویترین آمریکایی

پس از انتقال بخش عمده مالکیت تیک‌تاک به سرمایه‌گذاران آمریکایی، الگوریتم مشهور «For You» زیر ذره‌بین کاربران و قانون‌گذاران قرار گرفته و پرسش‌های جدیدی درباره شفافیت و اعتماد عمومی ایجاد کرده است.