about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

«داریو امودی» می‌گوید با هوش مصنوعی می‌توانیم پیشرفت‌های 100 سال آینده زیست‌شناسی را طی 5 تا 10 سال به‌ دست آوریم.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ «داریو امودی» (Dario Amodei)، مدیرعامل آنتروپیک، در مصاحبه جدیدی صحبت‌های جالبی درباره آینده هوش مصنوعی کرده است. او می‌گوید با این فناوری می‌توانیم طی 5 تا 10 سال دیگر به پیشرفت‌های 100 سال آینده عرصه‌هایی مثل زیست‌شناسی دست یابیم. همین امر می‌تواند طول عمر انسان را دو برابر افزایش دهد.

داریو امودی در مصاحبه با وال استریت ژورنال گفت:

«حدسم این است که اگر واقعاً موارد لازم برای هوش مصنوعی را به‌درستی دریافت کنیم، می‌توانیم 5 یا 10 سال آینده در زمینه‌هایی مانند زیست‌شناسی 100 سال پیشرفت کنیم. اگر به آنچه انتظار داریم انسان‌ها 100 سال آینده در مثلاً زیست‌شناسی انجام دهند، فکر کنید، دوبرابرکردن طول عمر انسان اصلاً دور از ذهن نیست.»

داریو امودی Ph.D رشته بیوفیزیک دانشگاه پرینستون را دارد و قبل از آنکه وارد دره سیلیکون شود، محقق فوق‌دکترای دانشگاه استنفورد بود اما پیش‌بینی امودی درباره دوبرابرکردن عمر انسان در چنین مدت کوتاهی صرفاً حدس‌وگمان است و شاید دقیق نباشد.

نظرات مدیرعامل آنتروپیک درباره هوش مصنوعی

این اولین باری نیست که داریو امودی از پتانسیل هوش مصنوعی در زیست‌شناسی و سلامت تعریف می‌کند. اکتبر 2024 او در مقاله‌ای بلند به این موضوع اشاره کرده بود که هوش مصنوعی درنهایت می‌تواند منجر به پیشرفت در درمان تقریباً تمام بیماری‌های عفونی طبیعی، ازبین‌بردن بیشتر سرطان‌ها و درمان‌های مؤثر بیماری‌های ژنتیکی شود.

امودی در مصاحبه جدیدش گفت 3 تا 6 ماه گذشته بیش‌ازپیش مطمئن شده که سیستم‌های هوش مصنوعی درحال پیشرفت هستند تا درنهایت تقریباً در همه وظایف از انسان پیشی بگیرند. او می‌گوید:

«حدس من این است که تا سال 2026 یا 2027، سیستم‌های هوش مصنوعی خواهیم داشت که تقریباً در همه‌چیز از همه انسان‌ها بهتر هستند.»

البته امودی اذعان دارد پیشرفت سریع این فناوری با محدودیت‌هایی مواجه است. او می‌گوید: «چیزی که ما را در کاربردهای مثبت [هوش مصنوعی] بیش از همه عقب نگه می‌دارد، دنیای فیزیکی و محدودیت‌های نهادهای انسانی است.» البته به عقیده او، داروهایی که هوش مصنوعی توسعه می‌دهد همچنان باید تحت آزمایش‌های بالینی قرار بگیرند.

«لری الیسون»، هم‌بنیان‌گذار اوراکل، نیز درباره اهمیت هوش مصنوعی در بهبود سلامت انسان با امودی هم‌نظر است. او هفته گذشته در کاخ سفید سخنرانی کرد و گفت در آینده هوش مصنوعی می‌تواند در تشخیص و ساخت واکسن‌های درمانی سرطان کمک کند و طی 48 ساعت این واکسن‌ها را در دسترس همه قرار دهد.

منبع:

تازه ترین ها
برگزاری
1404/09/05 - 10:39- آسیا

برگزاری کارگاه آموزشی سوءاستفاده از رسانه اجتماعی برای تبلیغ مواد مخدر در امارات

پلیس دبی کارگاه آموزشی پیشگیری از سوءاستفاده از رسانه‌های اجتماعی برای تبلیغ مواد مخدر را برگزار کرد.

پلیس
1404/09/05 - 10:35- آسیا

پلیس سنگاپور به شرکت‌های اپل و گوگل هشدار داد

پلیس سنگاپور به شرکت‌های اپل و گوگل دستور داد تا از جعل هویت سازمان‌های دولتی در پلتفرم‌های پیام‌رسان خود جلوگیری کنند.

آگاهی
1404/09/05 - 10:15- آسیا

آگاهی اکثر شرکت‌های سعودی از تهدیدات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی

به گفته شرکت امنیت سایبری سیسکو، بیش از ۶۰ درصد شرکت‌های سعودی از تهدیدات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی بسیار آگاه هستند.