about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

شرکت ادوبی، اولین نسخه عمومی هوش مصنوعی خود را برای رقابت با اُپن اِی آی منتشر کرد.

 به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، شرکت ادوبی، اولین نسخه عمومی هوش مصنوعی خود را منتشر کرد که می‌تواند کلیپ‌های ویدئویی تولید کند و تا اواخر سال جاری برای کاربران و استودیوها رایگان است.

 مدل هوش مصنوعی فایرفلای (Firefly) ادوبی، با سورا (Sora)، مدلی که توسط اُپن اِی آی (OpenAI)خالق چت جی پی تی (ChatGPT) و استارت‌آپ ران وِی (Runway) که هر دو در حال حاضر تولید ویدئو را ارائه می‌دهند، رقابت خواهد کرد.

 شرکت متا نیز یک مدل هوش مصنوعی ویدئویی را توسعه داده است، اما جدول زمانی برای زمان انتشار آن ارائه نکرده است.

 مدل ادوبی با رقبای خود متفاوت است، زیرا برای تولید کلیپ‌هایی طراحی شده است که با نحوه استفاده استودیوهای فیلم و تلویزیون از Premiere Pro، نرم‌افزار ویرایش ویدیوی پرچم‌دار آن، مطابقت دارد.

 سخنگوی شرکت ادوبی گفت: 

 این سرویس کلیپ‌های پنج‌ثانیه‌ای با وضوح 1080P تولید می‌کند. درحالی‌که این مدت کوتاه‌تر از کلیپ‌های ۲۰ ثانیه‌ای است که توسط سرویس OpenAI تولید می‌شود. اکثر کلیپ‌های فردی در اکثر تولیدات تنها سه ثانیه هستند.

 Adobe همچنین در حال کار بر روی یک طرح به نام پریمیوم (Premium) برای استودیوها و سایر کاربران ویدیوی پرحجم است و جزئیات قیمت را در اواخر امسال منتشر خواهد کرد.

 الکساندر کاستین، معاون هوش مصنوعی ادوبی، گفت: 

 این شرکت در حال تلاش برای تولید ویدیوی 4K است و به‌جای کلیپ‌های طولانی‌تر، بر کیفیت تمرکز خواهد کرد. ما در واقع فکر می‌کنیم که حرکت عالی، ساختار عالی، طرح عالی و اینکه کلیپ تولید شده شبیه فیلم به نظر برسد، مهم‌تر از ساختن یک کلیپ طولانی‌تر است که غیرقابل‌استفاده است.

منبع:

تازه ترین ها
مدل
1404/05/25 - 21:39- هوش مصنوعي

مدل هوش مصنوعی گوگل برای موبایل و اینترنت اشیا

گوگل مدل هوش مصنوعی کوچکی را برای موبایل و اینترنت اشیا عرضه می‌کند.

درخواست
1404/05/25 - 21:15- آمریکا

درخواست صاحبان مراکز داده از وزارت خزانه‌داری آمریکا

صاحبان مراکز داده از وزارت خزانه‌داری ایالات متحده می‌خواهند که قوانین یارانه انرژی تجدیدپذیر را حفظ کند.

خرید
1404/05/25 - 20:24- آمریکا

خرید سهام اینتل توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی خرید سهام شرکت اینتل است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.