about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

مذاکره ترامپ برای فروش تیک‌تاک

ترامپ اعلام کرد که در حال مذاکره با چهار گروه مختلف برای فروش تیک‌تاک است.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد که با چهار گروه مختلف در مورد فروش پلتفرم رسانه اجتماعی تیک‌تاک در تماس است و همگی آن‌ها گزینه‌های خوبی هستند.

مجلس سنای ایالات‌متحده با اکثریت آرا به قانونی رأی مثبت داد که اگر مالک تیک‌تاک، شرکت چینی بایت دنس (ByteDance)، نتواند برنامه تیک‌تاک را طی ۹ ماه تا یک سال واگذار کند، تیک‌تاک را در ایالات‌متحده ممنوع و به فروش می‌رساند.

به دلیل نگرانی گسترده قانون‌گذاران آمریکایی مبنی بر اینکه چین می‌تواند به داده‌های آمریکایی‌ها دسترسی پیدا کند یا با این برنامه به آن‌ها نظارت کند، این لایحه توسط مجلس نمایندگان آمریکا تصویب شد و جو بایدن، رئیس‌جمهور سابق آمریکا آن را امضا کرد.

ترامپ در پاسخ به این سؤال که آیا به‌زودی معامله‌ای در تیک‌تاک انجام خواهد شد یا خیر، به خبرنگاران گفت:

ممکن است.

او افزود:

ما با چهار گروه مختلف سروکار داریم و بسیاری از مردم این موضوع را تائید می‌کنند. هر چهار گروه خوب هستند.

 

منبع:

تازه ترین ها
تنظیم
1404/07/12 - 17:14- هوش مصنوعي

تنظیم قانون هوش مصنوعی توسط مکزیک در بخش دوبله

مکزیک، پیش‌نویس قانونی را برای تنظیم هوش مصنوعی در دوبله و انیمیشن تهیه می‌کند.

شبکه‌های
1404/07/12 - 16:48- آسیب پذیری

شبکه‌های کامپیوتری آمریکا آسیب‌پذیرتر می‌شوند

انقضای یک قانون کلیدی در آمریکا در مورد امنیت سایبری بر آسیب‌پذیری شبکه های کامپیوتری این کشور خواهد افزود.

آزمایش واتس‌اپ در مورد یک ویژگی جدید برای استفاده از نام کاربری برای حساب

واتس‌اپ در حال آزمایش ویژگی جدیدی است که به کاربران امکان می‌دهد از نام کاربری برای حساب خود استفاده کنند.