about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

معاون وزیر ارتباطات عنوان کرد: به واسطه فیلترینگ ما یکی از آلوده ترین شبکه های جهان را داریم و و وزارت ارتباطات در تلاش است سیاست‌های مربوط به این حوزه را اصلاح کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان , معاون وزیر ارتباطات عنوان کرد: به واسطه فیلترینگ ما یکی از آلوده ترین شبکه های جهان را داریم و و وزارت ارتباطات در تلاش است سیاست‌های مربوط به این حوزه را اصلاح کند. بنابراین با سرمایه گذاری، تامین باتری و پیگیری پیوسته سامانه ۱۹۵ بحث کیفیت شبکه را پیگیری می کنیم.

چیت ساز افزود: با نصب فیلتر شکن توسط کاربران ایرانی، دستگاه کاربران به زامبی تبدیل شده و از همین ابزار برای حمله به زیرساخت های کشور خودمان استفاده می شود و همین موضوع سبب  محدودیت دسترسی بیشتر در حوزه اقتصاد دیجیتال می‌شود و در نتیجه کیفیت اینترنت کاهش پیدا می کند. بررسی ها نشان می دهد  بیش از ۹۰ درصد کاربران زیر ۳۰ سال عملا از فیلترشکن استفاده می کنند و نیاز از است به سمت اصلاح سیاست حرکت کنیم.

چیت ساز با تاکید بر اینکه به عنوان مدافع حق مردم کیفیت شبکه اینترنت را شایسته مردم نمی دانیم، تصریح کرد: به دلیل  کاهش سرمایه گذاری در هسته اقتصاد دیجیتال  واگذاری فرکانس ۵g به تاخیر افتاده بود و سرمایه گذاری اپراتورها ناشی از ناتوانی مالی در هسته اقتصادی دیجیتال کاهش پیدا کرده بود. برخی از اختلال های رخ داده خارج از اراده وزارت ارتباطات است که بخش زیادی از آن ناشی از چالش های جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بود که این اختلالات با هدف امنیت خود مردم بود اما به هر حال شبکه از منظر فرکانسی بسیار آلوده شده و چون این آلودگی اتفاق افتاده طبیعتاً کیفیت شبکه‌ای که مردم تجربه می‌کنند به شدت کاهش پیدا می‌کند. البته بخشی دیگر از کیفیت اینترنت به قطعی برق مربوط می شود و کاربران تجربه خوبی از کیفیت اینترنت ندارند.

تازه ترین ها
افشای
1404/08/18 - 17:11- سایرفناوری ها

افشای اسامی اعضای جدید شورای‌عالی فضای مجازی؛ حذف مخالف سیاست فیلترینگ از شورا

ترکیب اعضای حقوقی و حقیقی شورای‌عالی فضای مجازی برای دوره جدید مشخص شده و بر اساس شنیده‌ها، «محمد سرافراز»، یکی از معدود مخالفان سیاست فیلترینگ، از این ترکیب حذف شده است.

پیش‌بینی
1404/08/18 - 17:00- سایرفناوری ها

پیش‌بینی محققان: نسل آلفا در کار خود به‌جای کیبورد از صدا استفاده خواهد کرد

پژوهشگران می‌گویند روزهای استفاده از کیبورد به پایان خود نزدیک می‌شود.

رایج‌ترین
1404/08/18 - 16:52- بررسی تخصصی

رایج‌ترین رمز عبورها در سال ۲۰۲۵ اعلام شدند؛ پسوردهای محبوب هکرها و سارقان

شرکت امنیتی NordPass فهرست رایج‌ترین پسوردها در سال ۲۰۲۵ را اعلام کرد که نشان‌دهنده استفاده گسترده از رمزهای ضعیف است. این گذرواژه‌ها هدف اصلی هکرها هستند.