about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

شرکت مِتا برخی محدودیت ها را در حساب های فیس بوک و اینستاگرام دونالد ترامپ لغو خواهد کرد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان،شرکت مِتا اعلام کرد برخی از محدودیت هایی را که برای حساب های فیس بوک و اینستاگرام دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق ایالات متحده اعمال شده بود را لغو خواهد کرد.

این شرکت، حساب‌های رسانه‌ اجتماعی ترامپ را بدلیل تمجید وی از افرادی که در 6 ژانویه 2021 به ساختمان کنگره آمریکا یورش بردند، به‌طور نامحدود تعلیق کرد. سپس این شرکت در اوایل سال 2023 حساب‌های او را از حالت تعلیق درآورد و اعلام کرد که بر فعالیت های ترامپ در فضای مجازی نظارت خواهد کرد.

سخنگوی شرکت مِتا گفت: 

ما معتقدیم که مردم آمریکا باید بتوانند بر اساس آزادی بیان در شبکه های اجتماعی، رئیس جمهور منتخب خود را انتخاب کنند.از این رو محدودیت های حساب های دونالد ترامپ در شبکه های اجتماعی را لغو خواهیم کرد.

برخی از کارشناسان رسانه‌های اجتماعی مدت‌هاست که متا و دیگر پلتفرم‌ها را به دلیل عدم تعدیل محتوای سیاسی، مورد انتقاد قرار داده‌اند.

ترامپ همچنین در سال 2021 از فعالیت در حساب توییتری خود (ایکس)ممنوع شد. ایلان ماسک ، حساب کاربری ترامپ را مدت کوتاهی پس از خرید این شرکت در سال 2022 بازیابی کرد، اگرچه ترامپ از آن زمان تنها یک بار پست گذاشته است.

 

 

منبع:

تازه ترین ها
پاکستان
1404/09/25 - 20:02- آسیا

پاکستان صدرنشین جستجوی محتوای نامناسب در جهان

مدیر کل اداره مخابرات پاکستان گفت که این کشور همچنان در صدر جستجوهای مربوط به محتوای نامناسب در سطح جهانی قرار دارد.

قوانین جدید مالزی درمورد پلتفرم‌های اصلی رسانه اجتماعی

مالزی قوانین جدیدی را در مورد پلتفرم‌های اصلی رسانه‌های اجتماعی برای تقویت ایمنی آنلاین، به ویژه برای کودکان، اجرا کرد.

برگزاری
1404/09/25 - 18:57- سایرفناوری ها

برگزاری سمینار آموزش فناوری‌های هوشمند هوآوی در تونس

سمینار هوآوی در مورد آموزش فناوری‌های هوشمند و خدمات پزشکی از راه دور در تونس برگزار شد.