about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

Knightscope؛ نسل جدید مأمورین امنیتی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت نوپای پالو آلتو (Palo Alto) در دره‌ی سیلیکون ، در قالب طرحی به نام نایتاسکوپ (Knightscope) ربات‌هایی را ساخته است تا با تردد در سطح خیابان با جرم و جنایت مبارزه کنند.
پروژه‌ی ربات‌های نگهبان با بودجه‌ای 12 میلیون دلاری و با هدف تأمین امنیت و پیش‌بینی جرم ساخته شدند.
ربات‌های نایتاسکوپ کی 5 (Knightscope K5) در حال حاضر گشت زنی در سطح خیابان‌ها را آغاز کرده‌اند. این نگهبان‌ها توانایی دیدن، شنیدن، حس و بو کردن را دارند.
نایتاسکوپ کی5، 1.5 متر ارتفاع و 300 کیلو وزن دارد. سامانه‌ی کنترل و حرکت این ربات‌ها، مشابه فناوری به کار رفته در خودروهای بی راننده‌ی گوگل است. کی 5 با استفاده از حسگرهای فراوانی که دارد، اطلاعات را جمع‌آوری کرده و با تجزیه‌وتحلیل آن‌ها سعی در پیش‌بینی حوادث می‌کند. کی5 اطلاعات جمع‌آوری شده را با داده‌های موجود مقایسه می‌کند. در صورتی که این ربات خطری را حس کند آن را به جامعه و مرکز عملیات نایتاسکوپ (KSOC) اطلاع می‌دهد.


کی5 مجهز به دوربین مادون قرمز و زاویه دید 360 درجه است و تمام تصاویر دریافتی را برای یک مرکز امنیتی ارسال می‌کند. این ربات از یک میکروفن برای برقراری ارتباط با عابران نیز استفاده می‌کند. این نگهبان‌ها به صداهای جیغ، شکستن شیشه، شلیک گلوله و صداهای ناگهانی دیگر حساس است و نسبت به آن‌ها واکنش نشان می‌دهد. در زمان حس کردن شرایط غیرطبیعی ویدئو، تصویر و موقعیت جغرافیایی محل حادثه و عابران برای مرکز عملیات نایتاسکوپ ارسال می‌شود.
در حال حاضر تعدادی از شرکت‌ها نیز شروع به استخدام کی5 کرده‌اند. 24 عدد از این ربات‌ها در سال گذشته برای نگهبانی در اطراف دانشگاه‌ها و بعضی شرکت‌ها استخدام شدند. همچنین 2 عدد دیگر از این ربات‌ها، به‌عنوان نگهبانان یک مرکز خرید به کار گرفته می‌شوند.
پیش‌بینی می‌شود مدل‌های جدیدتر و کارآمدتر از کی5  در آینده‌ای نزدیک ساخته خواهند شد. احتمالاً این ربات‌ها به‌عنوان دستیار کمکی پلیس‌ها یا به‌صورت کاملاً مستقل عمل خواهند کرد.

 

تازه ترین ها
پاکستان
1404/09/25 - 20:02- آسیا

پاکستان صدرنشین جستجوی محتوای نامناسب در جهان

مدیر کل اداره مخابرات پاکستان گفت که این کشور همچنان در صدر جستجوهای مربوط به محتوای نامناسب در سطح جهانی قرار دارد.

قوانین جدید مالزی درمورد پلتفرم‌های اصلی رسانه اجتماعی

مالزی قوانین جدیدی را در مورد پلتفرم‌های اصلی رسانه‌های اجتماعی برای تقویت ایمنی آنلاین، به ویژه برای کودکان، اجرا کرد.

برگزاری
1404/09/25 - 18:57- سایرفناوری ها

برگزاری سمینار آموزش فناوری‌های هوشمند هوآوی در تونس

سمینار هوآوی در مورد آموزش فناوری‌های هوشمند و خدمات پزشکی از راه دور در تونس برگزار شد.