about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

کنفرانس جهانی سایبرتک در تل‌آویو

به گفته مدیرعامل شرکت «Team8» در کنفرانس جهانی سایبرتک در تل‌آویو، رژیم صهیونیستی با یک طوفان سایبری عظیم مواجه شده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ نداف زفریر (Nadav Zafrir)، یکی از بنیانگذاران و شریک مدیریت «Team8»، در کنفرانس جهانی سایبرتک (Cybertech ) در تل‌آویو گفت : «ما در حال حاضر با یک طوفان کامل روبرو هستیم، زیرا پیچیدگی‌های جهانی بیشتر شده‌اند؛ در حالیکه انگیزه و توانایی‌ها در بالاترین حد خود هستند. سؤال این است که آیا این نقطه عطف دیگری است؟»

زفریر اظهار داشت که جهانی‌سازی در جایی که بود نیست، تنش‌های جهانی بین کشورها و اقتصادهای مختلف پابرجا است و ممانعت‌ها یا هر چیزی که می‌توانست سایبر را از اولین ابزار در بسته‌بندی کشور بازدارد، در حال حاضر مرتبط نیست. وی اعتقاد دارد که مهاجمان سایبری دولتی و غیردولتی جسورتر شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد :

«هوش مصنوعی مولد همچنین همه چیز را با سرعتی بی‌سابقه تغییر می‌دهد. همه ما از آن استفاده می‌کنیم، همه به این فناوری‎‌ها تکیه می‎کنیم و به طور فزاینده‌ای به آنها وابسته می‌شویم. هوش مصنوعی یک شمشیر دو لبه است : هوش مصنوعی برای امنیت وجود دارد و امنیت برای هوش مصنوعی. اولی یک فرصت بزرگ برای تغییر تعادل بین حمله و دفاع است. اما فکر نمی‌کنم در کوتاه‌مدت این اتفاق بیفتد، فکر می‌کنم قبل از اینکه بهتر شود، کمی بدتر خواهد شد.»

رهایی از طوفان سایبری

زفریر دلایلی خوش‌بینانه ارائه و ادعا کرد که نوآوری از همیشه حیاتی‌تر است و در اراضی اشغالی شرایط شدید باید درک شود و محققان با این شرایط کنار بیایند تا برای مشکلات بزرگ راه‌حل بیابند و از بحران خارج شوند.

او سپس یک پنل کوتاه در مورد غلبه بر بحران‌ها با دان بنجامین (Dan Benjamin)، یکی از بنیانگذاران و مدیر عامل شرکت «Dig Security» و اوفر بن نون (Ofer Ben-Noon)، بنیانگذار و مدیر عامل امنیت سایبری تالون (Talon) رهبری کرد. هر 2 شرکت توسط شلکه‌های پالو آلتو (Palo Alto Networks) خریداری شده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

برنامه
1404/03/27 - 13:44- هوش مصنوعي

برنامه انویدیا برای اتحادیه اروپا

درخواست مدیرعامل انویدیا، برای هوش مصنوعی مستقل در میان رهبران اروپایی مورد توجه قرار گرفته است.

همکاری
1404/03/27 - 12:05- اروپا

همکاری ارتش سوئد با شرکت‌ تلیا و اریکسون

ارتش سوئد برای تقویت فناوری دفاعی به برنامه نوآوری 5G تلیا و اریکسون پیوست.