about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا اعلام کرده است که در نشست ۲۰ نوامبر درباره لغو مقررات امنیت سایبری تصویب‌شده پس از سرقت اطلاعات دونالد ترامپ و جِی.دی. ونس از شرکت‌های مخابراتی توسط هکرهای چینی رأی‌گیری خواهد کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا (FCC) اعلام کرده است که قصد دارد مجموعه‌ای از مقررات امنیت سایبری را که پس از حملات هکرهای چینی به شرکت‌های بزرگ مخابراتی وضع شده بود، لغو کند.

این حملات که با نام عملیات طوفان نمک (Salt Typhoon) شناخته می‌شود، به سرقت اطلاعات مکالمات دونالد ترامپ، معاون او جِی.دی. ونس، و شماری از مقامات ارشد دولت پیشین منجر شد.

مقررات یادشده در ژانویه توسط دولت بایدن تصویب شده بود و شرکت‌های مخابراتی را موظف می‌کرد طرح مدیریت ریسک سایبری ایجاد کرده و هر سال گزارش دهند.

اما «برِندان کار»، رئیس جدید کمیسیون ارتباطات فدرال، اعلام کرد این مقررات بار اضافی و غیرضروری بر دوش اپراتورها می‌گذارد و از نظر قانونی اشتباه است.

دبیر کمیسیون، «مارلین دورچ»، در گزارش تازه‌ای تأکید کرد که اپراتورها به‌طور داوطلبانه گام‌های کافی برای تقویت امنیت شبکه‌های خود برداشته‌اند و مقررات سختگیرانه عمومی، بدون توجه به اندازه و ریسک هر شرکت، ناکارآمد است.

در مقابل، برخی مقامات دولت بایدن و اعضای کنگره هشدار داده‌اند که لغو این مقررات می‌تواند امنیت ملی را تضعیف کند.

آنان می‌گویند که در نبود استانداردهای حداقلی، حملات سایبری مشابه آسان‌تر و گسترده‌تر خواهد شد.

با این حال، کمیسیون ارتباطات فدرال اعلام کرده است که رویکرد جدیدش بر همکاری نزدیک میان دولت و بخش خصوصی و تدوین مقررات هدفمند و انعطاف‌پذیر تمرکز دارد.

تصمیم نهایی درباره لغو این مقررات در نشست عمومی ۲۰ نوامبر گرفته خواهد شد.

 

منبع:

تازه ترین ها
ائتلاف
1404/11/23 - 19:03- هوش مصنوعي

ائتلاف جهانی خواستار ممنوعیت ابزارهای برهنه ساز هوش مصنوعی شد

ائتلاف جهانی خواستار ممنوعیت ابزارهای برهنه ساز هوش مصنوعی به دلیل نگرانی از ایمنی کودکان شد.

تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

اهدا
1404/11/23 - 17:07- هوش مصنوعي

اهدا ۲۰ میلیون دلار به یک گروه سیاسی آمریکایی توسط آنتروپیک

شرکت آنتروپیک ۲۰ میلیون دلار به یک گروه سیاسی آمریکایی حامی مقررات هوش مصنوعی اهدا خواهد کرد.