about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

کمک به اقتصاد هند توسط هوش مصنوعی

نقشه راه هوش مصنوعی هند می‌تواند تا سال ۲۰۳۵، ۵۰۰ میلیارد دلار به اقتصاد این کشور اضافه کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، بر اساس گزارش اتحادیه نرم‌افزارهای تجاری (Business Software Alliance)، هند می‌تواند تا سال ۲۰۳۵ با گسترش استفاده از هوش مصنوعی، بیش از ۵۰۰ میلیارد دلار به اقتصاد خود اضافه کند.

 در اجلاس هوش مصنوعی (BSA) که در دهلی برگزار شد، این گروه از دستور کارپذیرش هوش مصنوعی در شرکت‌های هند رونمایی کرد؛ برنامه‌ای که با اهداف (اجلاس تأثیر هوش مصنوعی هند ۲۰۲۶) و چشم‌انداز دولت برای اقتصادی دیجیتال و پیشرفته تا سال ۲۰۴۷ هم‌راستا است.

 این دستور کار، چارچوبی جامع از سیاست‌گذاری را در سه حوزه اصلی ارائه می‌دهد: استعداد و نیروی کار، زیرساخت و داده و حکمرانی.

در این برنامه، گسترش آموزش هوش مصنوعی از طریق آکادمی‌های ملی، تقویت همکاری میان صنعت و دولت و ایجاد مراکز نوآوری با شرکت‌های بین‌المللی برای توسعه مسیرهای جذب استعداد توصیه شده است.

 همچنین اتحادیه نرم‌افزارهای تجاری خواستار افزایش استفاده دولت از ابزارهای هوش مصنوعی، اصلاح قوانین مربوط به داده‌ها و پذیرش استانداردهای باز صنعتی برای تأیید محتوا شد. 

این گروه بر لزوم اقدامات هماهنگ در حوزه حکمرانی تأکید کرد تا استفاده مسئولانه از هوش مصنوعی، به‌ویژه در چارچوب (قانون حفاظت از داده‌های شخصی دیجیتال)، تضمین شود.

اتحادیه نرم‌افزارهای تجاری پیش‌تر نیز نقشه‌های سیاست‌گذاری مشابهی را در بازارهای بزرگ دیگر از جمله ایالات متحده، ژاپن و کشورهای آسه‌آن معرفی کرده است؛ اقدامی در راستای تلاش جهانی این نهاد برای ترویج پذیرش قابل اعتماد و فراگیر هوش مصنوعی. 

 

منبع:

تازه ترین ها
احضار
1404/12/04 - 16:14- آمریکا

احضار مدیرعامل شرکت آنتروپیک به پنتاگون

وزیر دفاع آمریکا، مدیرعامل شرکت آنتروپیک را برای مذاکرات در مورداستفاده نظامی از هوش مصنوعی کلود احضار خواهد کرد.

ساختار
1404/12/04 - 16:06- اروپا

ساختار جدید مدیریت بحران امنیت ملی در ایتالیا

دولت ایتالیا با دستور نخست‌وزیر جورجیا ملونی، ساختار جدیدی برای مدیریت بحران‌های امنیت ملی ایجاد می‌کند؛ اقدامی که با تدوین نخستین راهبرد جامع امنیت ملی این کشور همراه خواهد بود.

هشدار
1404/12/04 - 15:59- جنگ سایبری

هشدار هلند درباره تشدید جنگ ترکیبی روسیه

سازمان‌های اطلاعاتی هلند اعلام کردند روسیه با افزایش حملات سایبری، خرابکاری و عملیات نفوذ پنهانی در اروپا، خود را برای یک تقابل طولانی‌مدت با غرب آماده می‌کند؛ روندی که اگرچه هنوز به سطح جنگ مستقیم نرسیده، اما دیگر غیرقابل تصور نیست.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.