about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

مقام ارشد سایبری کاخ سفید بیان کرد که باید شفافیت بیشتری در مورد اینکه چه چیزی در جاسوسی سایبری به‌جای حمله سایبری وجود دارد.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، آن نوبرگر، معاون مشاور امنیت ملی در امور سایبری و فناوری‌های نوظهور، در کنفرانس امنیت سایبری مونیخ گفت:

 

برای مدت طولانی، زمانی که همه ما در صنعت درباره امنیت سایبری صحبت می‌کردیم، تمرکز اصلی ما بر روی سرقت داده‌ها بود. اکنون اما نگرانی جدید، همان کاری است که به نظر می‌رسد گروه هکر چینی وولت تایفون (Volt Typhoon) که با گروه‌هایی که با عناوین برنز سیلهوت (BRONZE SILHOETTE) و تگ-87 (TAG-87) شناخته می‌شوند همپوشانی دارد، انجام می‌دهد. ما می دانیم که این برای اهداف جاسوسی نیست، زیرا وقتی به بخش هایی مانند بخش های آب و بخش های فرودگاه های غیرنظامی نگاه می کنیم، آنها ارزش اطلاعاتی بسیار کمی دارند.

 

او در پاسخ اظهار کرد که دولت ایالات متحده رویکردی سه جانبه را اتخاذ کرده است.

 

آنها به دنبال بهبود امنیت سایبری در زیرساخت‌های حیاتی با پذیرفتن مدل اروپایی، با وضع مقررات در بخش‌های کلیدی که از خطوط لوله شروع می‌شود، و سپس راه‌آهن و هوانوردی را نیز شامل خواهد شد، هستند.

 

دولت بایدن همچنین در تلاش است هم روابط خود با شرکای خارجی و هم اطلاعات طبقه بندی شده ای را که با آنها به اشتراک می گذارد، تعمیق بخشد.

 

نوبرگر در ادامه افزود که شرکای کلیدی باید بین جاسوسی سایبری و موقعیت یابی پیش از حمله سایبری، تمایز قائل شوند و برای وضع این قوانین تلاش کنند.

 

هفته گذشته، مشاوره‌ای از آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت (CISA)، آژانس امنیت ملی (NSA) و اف بی آی (FBI) بیان کرد که آنها ارزیابی کرده‌اند که عوامل سایبری تحت حمایت دولت جمهوری خلق چین (PRC) به‌دنبال این هستند که در شبکه‌های فناوری اطلاعات و زیرساخت های حیاتی ایالات متحده در صورت بروز یک بحران بزرگ یا درگیری با ایالات متحده، اخلال ایجاد کنند.

 

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/05/20 - 21:32- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی برای مبارزه با جرم

وزارت کشور امارات متحده عربی از هوش مصنوعی و قوانین مدرن برای مبارزه با جرم استفاده می‌کند.

وابستگی
1404/05/20 - 21:11- هوش مصنوعي

وابستگی بیش از حد کاربران به چت جی‌پی‌تی

سم آلتمن اعلام کرد که اقلیتی از کاربران چت جی‌پی‌تی در معرض آسیب ناشی از وابستگی بیش از حد به مدل‌ها هستند.

شکست
1404/05/20 - 20:36- اروپا

شکست ویکی‌پدیا در مقابل قانون ایمنی آنلاین بریتانیا

گرداننده ویکی‌پدیا در چالش دادگاهی علیه مقررات قانون ایمنی آنلاین بریتانیا شکست خورد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.