about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

شاکی اظهار داشت که تماس‌گیرنده از او خواسته تا مبلغ کوچکی به حسابشان انتقال دهد و قول داد که پول او را بازگرداند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، یک پزشک قربانی کلاهبرداری سایبری شد و مبلغ 22,699 روپیه را از دست داد.

پلیس جرایم سایبری منطقه روستایی لودهیانا علیه افراد ناشناس پرونده‌ای ثبت کرده و تحقیقات را آغاز کرده است.

شاکی، نوجراج سینگ، از روستای سالمپور در جاگرائون، بیان کرد که کلینیک خود را اداره می‌کند.

در تاریخ 16 دسامبر، او تماس تلفنی از یک شماره ناشناس دریافت کرد.

تماس‌گیرنده اظهار کرد که برای رنگ‌آمیزی یک مدرسه در سیدوان بت به بتونه دیواری نیاز دارند و اطمینان داد که به‌محض دریافت کالا، هزینه را پرداخت خواهند کرد.

نوجراج توضیح داد که همسایه‌اش، دیویندر نات، صاحب یک فروشگاه لوازم بهداشتی است.

او تصور کرد که همسایه شماره او را به تماس‌گیرنده داده است، زیرا احتمالاً اپلیکیشن رابط پرداخت یکپارچه نداشته است.

وقتی او موافقت کرد که کمک کند، تماس‌گیرنده یک کد QR برای او فرستاد و از او خواست که آن را با اپلیکیشن رابط پرداخت یکپارچه اسکن کند و گفت که به دلیل داشتن حساب ارتشی، می‌خواهند حساب او را قبل از پرداخت تأیید کنند.

شاکی افزود که تماس‌گیرنده از او خواست مبلغ کوچکی به حسابشان انتقال دهد و قول داد که پول او را همراه با پرداخت هزینه بتونه دیواری بازگرداند.

علاوه بر این، شاکی اظهار داشت که تماس‌گیرنده او را مجبور کرد تا 22,600 روپیه به حسابشان انتقال دهد و پس از آن تماس‌های او را پاسخ نداد.

پس از کشف این‌که فریب خورده است، او شکایتی به پلیس ارائه کرد.

شروویندر سینگ، که این پرونده را بررسی می‌کند، عنوان کرد که پلیس جرایم سایبری پرونده‌ای تحت ماده 318 (4) (کلاهبرداری) از قانون، علیه متهم ناشناس ثبت کرده است.

پلیس در تلاش است تا حساب بانکی مرتبط با حساب رابط پرداخت یکپارچه که پول به آن منتقل شده را ردیابی کند.

 

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/03/27 - 11:36- امنیت تلفن همراه

هشدار امنیتی پیرامون تلفن‌ های همراه هوشمند؛ ابزار احتمالی ترور هدفمند توسط رژیم صهیونیستی

در پی افزایش نگرانی‌ها از نفوذ فناوری‌های خارجی در ساختارهای امنیتی کشور، کارشناسان نسبت به خطرات جدی استفاده از تلفن‌های هوشمند توسط مسئولان و مقامات هشدار داده‌اند.

هشدار امنیتی درباره پیام‌ رسان‌ های خارجی؛ مراقب انتقال اطلاعات باشید

با توجه به دسترسی واتس‌اپ و اینستاگرام به داده های شخصی و موقعیت مکانی کاربر پس از نصب روی گوشی (حتی در صورت عدم استفاده)، این داده‌ها می‌توانند در صورت اتصال کاربر به اینترنت، به سرورهای خارجی منتقل شده و مورد بهره‌برداری اطلاعاتی قرار گیرند.

رژیم
1404/03/27 - 11:24- سایرفناوری ها

رژیم صهیونیستی از رشد علمی و فناوری ایران هراسان است

بنیاد ملی نخبگان ضمن تسلیت برای شهادت مظلومانه جمعی از سرداران غیور، دانشمندان، نخبگان و هموطنان، تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران را محکوم کرد.