about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

کارشناسان اعلام کردند که فقدان تاب‌آوری سایبری مدارس استرالیا را در معرض خطر قرار داده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ «Keeper Security»، ارائه‌دهنده اعتمادصفر نرم‌افزار سایبری، انعطاف‌پذیری سایبری مدارس استرالیا برای پاسخگویی به افزایش تعداد ابزارهای دیجیتال و دستگاه‌های متصل به اینترنت اشیا در کلاس‌های درس افزایش نیافته است.

Keeper Security برای گزارش خود با عنوان «امنیت سایبری در مدارس: حفاظت از دانش‌آموزان در عصر دیجیتال»، 6000 نفر از والدین و دانش‌آموزان را از استرالیا، نیوزلند، سنگاپور، اندونزی، ژاپن، فرانسه، بریتانیا، ایالات متحده و منطقه آلمان، اتریش و سوئیس (DACH) مورد بررسی قرار داد.

از آنجایی که دانش‌آموزان از تعداد برنامه‌ها و دستگاه‌های فزاینده‌ای استفاده می‌کنند، رمزهای عبور امن و منحصربه‌فرد برای محافظت از داده‌ها اهمیت دارند. با این حال، تنها 9 درصد از مدارس به مدیریت رمز عبور دسترسی دارند.

علاوه بر این، به نظر می‌رسد که بین باورهای والدین و واقعیت تفاوت وجود دارد. این نظرسنجی نشان داد درحالی‌که 74 درصد از والدین به توانایی مدرسه دانش‌آموزان خود برای محافظت از داده‌ها و ایجاد حفاظت سایبری اطمینان دارند، تنها 21 درصد گفتند که راهنمایی‌های مدیریت رمز عبور ایمن دریافت کرده‌اند.

به گفته محققان، شکاف‌های مهارت‌های سایبری که در مدرسه برطرف نمی‌شوند، برای بسیاری از دانش‌آموزان در خانه بزرگ‌تر می‌شوند، زیرا والدین آنها شیوه‌های بد امنیت سایبری را اجرا می‌کنند.

تقریباً یک مورد از هر 5 خانواده (19 درصد) به استفاده مجدد از رمز عبور و سایر روش‌های ضعیف اعتراف کرده‌اند.

دارن گوچیونه (Darren Guccione)، مدیرعامل و یکی از بنیانگذاران Keeper Security، گفت:

«مدارس نقش اساسی در آموزش و محافظت از دانش‌آموزان دارند، اما هنوز کمبود قابل توجهی در آمادگی امنیت سایبری وجود دارد که باید برطرف شود. از آنجایی که استفاده از ابزارهای دیجیتال به طور فزاینده‌ای در آموزش بیشتر می‌شوند، مدارس باید آموزش امنیت سایبری را در اولویت قرار دهند و منابعی را برای دانش‌آموزان فراهم کنند تا بتوانند از خود در برابر تهدیدات آنلاین در حال تکامل محافظت کنند.»

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/07/01 - 14:12- اروپا

همکاری بریتانیا و ایالات متحده در حوزه ارزهای دیجیتال و بازار سرمایه

بریتانیا و ایالات متحده دسترسی به بازارهای سرمایه و همکاری در حوزه ارزهای دیجیتال را تسهیل می‌کنند.

گوگل
1404/07/01 - 13:15- آمریکا

گوگل به دنبال جلوگیری از تجزیه فناوری تبلیغات

گوگل با شروع دادگاه ضد انحصار، به دنبال جلوگیری از تجزیه فناوری تبلیغات است.

تقویت
1404/07/01 - 11:46- هوش مصنوعي

تقویت زیرساخت هوش مصنوعی در عربستان

بلِیز و شرکت کنترل فناوری در راستای تقویت زیرساخت هوش مصنوعی هیبریدی عربستان سعودی با یکدیگر مشارکت کردند.