about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

کشورهای بالتیک هشدار داده اند که پارازیت مشکوک جی پی اس روسیه در پروازهای تجاری، خطرناک تر از آن است که نادیده گرفته شود.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، مقامات ایالتی لیتوانی و استونی پس از اینکه دو پرواز از هلسینکی به شهر تارتو استونی با پارازیت جی پی اس (GPS) مواجه شدند و اوایل آوریل در اواسط پرواز چرخیدند، هشدار را در مورد تداخل روسیه با سیگنال‌های ناوبری به صدا درآوردند.

گابریلیوس لندسبرگیس، وزیر امور خارجه لیتوانی در مصاحبه با فایننشال تایمز گفت:

اگر شخصی هنگام رانندگی در شب چراغ های جلوی شما را خاموش کند، اوضاع خطرناک خواهد شد. موضوعات منطقه بالتیک در نزدیکی مرزهای روسیه اکنون بسیار خطرناک تر از آن است که نادیده گرفته شود.

مارگوس تساهکنا، وزیر امور خارجه استونی، پارازیت جی پی اس را حمله هیبریدی عمدی روسیه خواند.

وی چنین دخالت هایی را «نقض کنوانسیون های بین المللی» خواند و تصریح کرد که قصد دارد این موضوع را در سطح اتحادیه اروپا و ناتو مطرح کند.

روز دوشنبه، تساهکنا در مورد پارازیت جی پی اس با وزرای خارجه لتونی، لیتوانی، فنلاند و سوئد گفتگو کرد.

روسیه قبلا متهم شده بود که سیگنال‌های جی پی اس را در نزدیکی کشورهای هم مرز خود مختل می‌کند.

به عنوان مثال، در سال 2018، فنلاند و نروژ مشکلات جی پی اس را در طول تمرینات ناتو در نزدیکی مرزهای شمال غربی روسیه گزارش کردند.

در اوایل سال جاری، جی پی اس جت حامل گرانت شاپس، وزیر دفاع بریتانیا، هنگام پرواز بر فراز کالینینگراد، یک قلمرو روسیه بین لهستان و لیتوانی، توسط روسیه مسدود شد.

با این حال، حوادث در هفته های اخیر، به ویژه در دریای بالتیک تشدید شده است.

شرکت هواپیمایی فین ایر (Finnair)، پرچمدار فنلاند، روز دوشنبه اعلام کرد که پروازهای روزانه خود به تارتوی استونی را از 29 آوریل تا 31 مه متوقف خواهد کرد.

فین ایر اظهار داشت که این تعلیق تا زمانی که راه حل جایگزینی که نیازی به سیگنال جی پی اس نداشته باشد در فرودگاه تارتو نصب نشود، ادامه خواهد داشت.

بر اساس گزارش فایننشال تایمز، ده ها هزار پرواز غیرنظامی در ماه های اخیر تحت تأثیر پارازیت جی پی اس قرار گرفته اند.

این پارازیت همچنین با سیگنال‌های استفاده شده توسط قایق‌ها در دریای بالتیک تداخل داشته و باعث هشدارهایی از سوی نیروی دریایی سوئد در مورد ایمنی کشتی‌ها شد.

رئیس نیروی دریایی سوئد، دریاسالار اوا اسکوگ هاسلوم عنوان کرد:

برای مقاصد نظامی، ما واقعاً تحت تأثیر قرار نگرفته‌ایم، زیرا به جی پی اس چندان وابسته نیستیم. اما مطمئناً این موضوع باعث خواهد شد تا منطقه ناامن باشد و هنگامی که عدم اطمینان در یک منطقه رخ می دهد، نرخ بیمه افزایش می یابد.

روسیه رسما به اتهامات پارازیت جی پی اس در منطقه بالتیک واکنشی نشان نداده است.

 

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/05/20 - 21:32- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی برای مبارزه با جرم

وزارت کشور امارات متحده عربی از هوش مصنوعی و قوانین مدرن برای مبارزه با جرم استفاده می‌کند.

وابستگی
1404/05/20 - 21:11- هوش مصنوعي

وابستگی بیش از حد کاربران به چت جی‌پی‌تی

سم آلتمن اعلام کرد که اقلیتی از کاربران چت جی‌پی‌تی در معرض آسیب ناشی از وابستگی بیش از حد به مدل‌ها هستند.

شکست
1404/05/20 - 20:36- اروپا

شکست ویکی‌پدیا در مقابل قانون ایمنی آنلاین بریتانیا

گرداننده ویکی‌پدیا در چالش دادگاهی علیه مقررات قانون ایمنی آنلاین بریتانیا شکست خورد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.